"BRĐANI" POKLEKLI PROTIV HOLANĐANA Čukarički poražen od Tventea, prolaz dalje (ne)moguća misija
Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Bio je Tvente veliki favorit i pre početak utakmice, znali su na Banovom brdu šta da očekuju, a na kraju sve ono čega su se pribojavali stalo je u prvih 45 minuta utakmice odigrane u Humskoj.

Čukarički nije mogao da se nosi sa dosta jačim rivalom koji je uspeo da, verovatno, već u Beogradu reši pitanje prolaska u narednu rundu i nagradi oko 100 navijača koji su doputovali iz Holandije.

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

U uvodnih nekoliko minuta utakmice gosti su ozbiljno pretili, Mićović branio, ali je odbrana Čuke kapitulirala već u 8. minutu kada je Rots bio najviši u skoku i pogodio glavom.

Pokušavao je Ndiaje da poravna, pridružio mu se i Badamosi, ali bez uspeha. Gosti, ipak, nisu grešili pa su od 32. do 43. minuta postigli dva gola. Prvo Vlap koji je ostao nemarkiran u kaznenom prostoru, a onda i Brenet.

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Trener Kerkez napravio je nekoliko izmena na poluvremenu, pa su "brđani" prodisali, počeli da napadaju, što je rezultiralo golom Stefana Kovača u 60. minutu za konačnih 1:3. Mogao je Čukarički i da dodatno ublaži poraz, ali je odličan na golu bio Unerstal.

Revanš meč zakazan je za 11. avgust.

ČUKARIČKI - TVENTE 1:3 (0:3)

Kovač u 60. minutu za Čukarički - Rots u 8. minutu, Vlap u 32. minutu, Brenet u 43. minutu za Tvente

Stadion: Partizana, Sudija: Haralnd Lener (Austrija)

ČUKARIČKI: Mićović - Stevanović, Drezgić (57. Kovačević), Vujadinović, Roganović - Mijailović, Docić (46. Adžić) - Ivanović (46. Lučić), Kovač, Ndiaje (46. Ovusu) - Badamosi (83. Spasojević)

TVENTE: Unerstal - Brenet (67. Černi), Hilgers (81. Proper), Plegeselo, Smal - Zeruki (81. Kjolo), Sadilek - Flap (76. Stejin) - Rots (67. Colis), Von Volfsvinkel, Misiđan

KRAJ!

90. minut - Još četiri minuta nadoknade.

86. minut - Dobar pokušaj Lučića sa nekih 20 metara, ali brani golman Tventea.

69. minut - Pokušaj Ovusua, ali je udarac bio preslab da bi ugrozio gol gostiju. Lagano hvata loptu Unerstal.

60. minut - GOOOOL! Kovač! Adžić je sada bio nesebičan i ispravio grešku od pre 10 minuta. Odlično dodavanje do Kovača koji pogađa!

50. minut - Velika šansa za Čukarički! Mogao je Luka Adžić da postigne pogodak nedugo nakon što je kročio na teren, ali je bio pomalo sebičan i umesto da doda Badamosiju probao je sam iskosa. Odlična odbrana Unerstala.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme! Odmah tri promene u redovima Čukaričkog. Ovusu menja Ndiajea, Adžić na terenu umesto Ivanovića, a Lučić menja Docića.

POLUVREME!

44. minut - Velika šansa za Ndiajea koji je izbio sam na golmana Unerstala, ali nije uspeo da smanji zaostatak. Odlična odbrana.

43. minut - GOOOL! Brenet rutinski matira Mićovića i ovo je već ozbiljna prednost Holađana!

32. minut - GOOOL! Vlap je ostao sam u kaznenom prostoru Čukaričkog, imao dovoljno vremena da se namesti i uvostručio prednost Tventea.

15. minut - Šansa sada za Badamosija, ali u poslednji čas stiže defanzivac Tventea i blokira udarac napadača Čukaričkog.

11. minut - Probao je Ndiaje atraktivno, makazicama, ali lopta ide preko gola.

8. minut - GOOOL! Tvente je naplatio inicijativu. Dan Rots najviši u skoku i lopta ide iza leđa Mićovića!

1. minut - Umalo šok posle samo 30 sekundi. Van Volfsvinkel je bio brži od defanzivaca Čukaričkog, izbio sam na golmana Mićovića, ali je čuvar mreže domaćih bio na visini zadatka.

20.00 - Utakmica je počela!

19.30 - Dobro veče i dobrodošli na blog našeg portala posvećen meču 3. kola kvalifikacija za Ligu konferencije između Čukaričkog i Tventea. Uz alo.rs pratite uživo dešavanja iz Humske.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading