NIŠTA OD BUNDESLIGE? Sadik (ipak) ne prelazi u Borusiju, stigao demant
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Iako se u evropskim medijima pojavila informacija da Milioneri žele Nigerijca u svojim redovima, poznati transfer insajder Fabricio Romano demantovao je takvu mogućnost.

Iz Nemačke je stigla informacija da su čelnici Dortmunda spremili 25.000.000 evra za bivšeg igrača Partizana, ali Romano je odbacio takvu istinitost.

NIŠTA OD BUNDESLIGE? Sadik (ipak) ne prelazi u Borusiju, stigao demant

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Najnovija vest glasi da je u trci za potpis Sadika i dalje favorit Viljareal, ipak, nikako da dođe do konkretnog poteza polufinaliste Lige šampiona. 

Nastavak pregovora se očekuje u najskorije vreme, dok ako je i bilo interesovanja Dortmunda - nisu čak ni uspostavili kontakt sa novim članom La lige.

Razlog zbog kog Milioneri žele da dovedu napadača do kraja prelaznog roka je bolest Sebasijana Alera, koji je operisao maligni tumor testisa i čeka ga pauza zbog hemoterapija, pa Borusija mora da nađe adekvatnu zamenu.

Situaciju pomno prati i Partizan, pošto je srpski vicešampion do sada, od prodaje Sadika, zaradio ukupno 9.000.000 evra, ali crno-beli imaju i 40 odsto od naredne prodaje Nigerijca, s tim da tu postoji određen uslov.

Almerija može da otkupi 30 odsto prava za 3.000.000 evra, ali i za to postoji rok do kada moraju da "aktiviraju" klauzulu.

Sadik je u prethodne dve sezone, za tim sa juga Španije dao 41 gol i upisao 19 asistencija.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading