MEJSON GRINVUD SUSPENDOVAN Junajted mora da ga plaća jer još nije zvanično osuđen
EPA

Do pre nekoliko meseci talentovani fudbaler Mančester junajteda, Mejson Grinvud, živeo je san mnogih klinaca, ali jedna noć u kojoj je napravio težak prekršaj promenila mu je život.

Ovaj 20-godišnji napadač je u januaru ove godine optužen za silovanje, prebijanje i pretnju ubistvom od strane bivše devojke Herijet Robson.

MEJSON GRINVUD SUSPENDOVAN Junajted mora da ga plaća jer još nije zvanično osuđen

EPA

 

Grinvud je odmah uhapšen. Proveo je određeni period u zatvoru, ali je pušten da se brani sa slobode sve do suđenja čiji datum još nije znan. Međutim, njemu su mnogi već presudili

Dokaz tome je činjenica da je izgubio sve moguće sponzore. Najk je raskinuo višemilionski ugovor sa njim, a udarac je svakako i izbacivanje iz igrica EA Sportsa.

Suspendovan je, mladi fudbaler, i od strane kluba, ali Junajted još uvek mora da ga plaća jer on zvanično nije osuđen. Tako da je Grinvud i dalje pod ugovorom koji mu donosi 75.000 funti na nedeljnom nivou.

Njega u javnosti više nema. Nekada je konstantno objavljivao životne aktivnosti na društvenim mrežama, ali sve je presušilo. Mejson se sakrio i ne želi da se previše pojavljuje u javnosti.

Tek ponekad određeni navijači ga prepoznaju na ulici. Zauvek će mladi napadač biti označen čak i ako bude proglašen nevinim na suđenju.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading