TETOVAŽE, SKUPA KOLA, LEPE ŽENE Fudbaler Zvezde ima opasne "zverke" sa specijalnim tablicama, zgodna crnka ga uvalila u problem, a pre fudbala trenirao je MMA (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram/Marko Metlaš

Mnogi fudbaleri prodefilovali su Marakanom proteklih godina. Neki od njih ostavili su dubok trag, dok su drugi brzo zaboravljeni od strane velike armije Zvezdinih navijača. Jedan od fudbalera o kojem se malo priča ima jako zanimljivu priču iza sebe, a i život koji vodi sigurno da nije baš "klasičan fudbalski".

Srđan Spiridonović (27), momak rođen u Austriji pre dve godine je stigao u Ljutice Bogdana. Iako se rodio u Beču srce ga i dalje vuče ka Srbiji. Popularni "Spidi" ima jednu neostvarenu želju, a to je da zaigra u nacionalnom timu naše države, što je više puta naglasio. Međutim, ovog puta ćemo se baviti nešto drugačijim stvarima.

Voli automobile

 

TETOVAŽE, SKUPA KOLA, LEPE ŽENE Fudbaler Zvezde ima opasne

Foto: Printscreen/instagram

 

 

 

 

Mnogi fudbaleri poznati su po jednom jako zanimljivom hobiju, a to je je skupljanje automobila. Spiridonović spada u tu grupu. Ofanzivni vezista Zvezde može da se pohvali skupocenim "zverkama".

 

"Spidi" u garaži ima dva automobila marke Merdecedes, odnosno po jedan Audi i BMV. Često se na društvenim mrežama mogu videti fotografije njegovih "ljubimaca", a ono što je interesatno jesu personalizovane tablice sa njegovim nadimkom. Pored toga, nije tajna da obožava tetovaže, kojih na telu zaista ima mnogo.

Problemi zbog zgodne crnke

 

Pre godinu dana je Srđan dospeo u žižu javnosti jer se na Instagramu pojavio video snimak iz jednog kluba. Kako je situacija sa korona virusom naterala klubove da igračima odrede karantin i spreče ih da se provode, Spidiju je "problem" napravila anonimka devojka iz Srbije.

 

Marija je okačila video iz provoda sa Spiridonovićem, a navijači koji su to videli, brzo su krenuli da osuđuju ponašanjem ofanzivca crveno-belih. Nije poznato da li su Srđan i Marija u emotivnoj vezi, ali se "Spidi" brzo opravdao za svoje postupke i u kratkom intervalu postigao gol Radu, jedan u Superligi, a jedan u Kupu Srbije.

Trenirao MMA

 

 

Ono što ga u mnogome razlikuje od svojih kolega fudbalera jeste to da je Spiridonović trenirao borilački sport, tačnije MMA. Kako je i sam rekao jednom prilikom na to se odlučio jer je mnogo njegovih drugova u Austriji krenulo tim putem i otisnulo se u borbe u ringu.

Dok je bio u Beču, često je na društvenim mrežama objavljivao fotografije kako se bori, a rekao je i da mu je ovaj sport dosta pomogao i spremio ga za travnati teren.

Nastavlja karijeru u Bačkoj Topoli?

TETOVAŽE, SKUPA KOLA, LEPE ŽENE Fudbaler Zvezde ima opasne

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

 

Prethodnih dana sve su jače glasine da će Spiridonović napustiti Marakanu. Za njega postoji interesovanje TSC-a, ali je pitanje da li će i koliko Zvezda uspeti da dobije za njegov transfer.

Prethdone sezone odigrao je 20 mečeva u svim takmičenjima i ostvario učinak od dva gola i tri asistencije. U karijeri je nosio dresove velikih rivala Rapida i Austrije iz Beča, odakle je krenuo put Italije gde je branio boje Vićence i Mesine. Kasnije ga je put vratio u Austriju, tačnije Admiru, pa je preko grčkog Panioniosa i poljskog Pogona stigao u Zvezdu u julu 2020. godine.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading