SRAMOTA Sivić se oglasio posle neviđene blamaže Radničkog
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Trener Radničkog iz Niša Tomislav Sivić bio je vidno nezadovoljan, ali realan posle eliminacije od Gzire sa Malte u 2. kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

Nišlije su na svom "Čairu" tri puta vodile, ali su tri puta gubili prednost i na kraju posle penal-ruleta izbačeni iz Evrope već na prvom stepeniku.

NIŠLIJE SE OBRUKALE Maltežani posle penala eliminisali Radnički iz Evrope

Nismo više zaslužili kad ovako igramo. Ne možemo mi dati onoliko golova koliko primimo, to su skandalozne greške... Ovo je sramota! - rekao je Sivić za RTS posle meča.

- Sad ćemo odmah sesti da ovo rešavamo, ima mnogo stvari koje nisu dobre, a uvek je trener odgovoran. Pa, mi možemo da dobijemo gol, kad god to protivnik poželi! Kao da nemamo nikog na golu... Nismo dorasli danas za više, žao mi je što je tako ispalo. Mnogo je Radničkom kada mu ne igra igrač ili dva, a naročito pet. To se videlo danas - zaključio je Sivić. 

POKER ČUKARIČKOG "Brđani" u velikom stilu overili vizu za Holandiju

Gzira junajted će u narednoj rundi za protivnika imati austrijski Volfsberger.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Đoka

29.07.2022 07:56

Pa opet ti sudije krive, pošto si protiv FK Partizan osuo drvlje i kamenje na sudije, dokle bre da se blamiraš, nemaš ekipu za Evropu, prodao si najboljeg igrača, a hoćeš da ostaviš neki trag u Evropi.