UEFA POKREĆE ISTRAGU Turci u problemu zbog pevanja Putinu
Alo! Ilustracija /J.V.

Fenerbahče i Dinamo iz Kijeva igrali su revanš meč u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a navijači domaćeg tima su imenom i prezimenom ruskog predsednika provocirali gostujuće fudbalere.

Jedna od teorija je da su Fenerovi navijači skandirali Putinu zbog provokacije koja se dogodila na terenu - a šta je stvarno bilo utvrdiće UEFA!

Evropska kuća fudbala pokrenula je disciplinski postupak protiv navijača turskog velikana i narednih dana će sakupljati informacije o svemu što se desilo na stadionu u Istanbulu. Nakon tog postupka znaćemo da li će Fenerbahče biti kažnjen zbog ponašanja svojih navijača i kakvu kaznu turski klub može da očekuje.

Podsećamo, oni će i pored poraza nastaviti evropske kvalifikacije pošto se sada sele u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope. Tamo će za rivala imati Slovačko, a ne bi bilo nikakvo iznenađenje da meč na domaćem terenu odigraju bez prisustva publike. Naravno, kazna bi mogla da bude i drastičnija, pa da stadion Šukru Saračoglu bude zaključan na nekoliko mečeva.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading