VLAHOVIĆ IZAZVAO NOVAKA Srpski fudbaler pozvao Đokovića na dvoboj, šta će reći Nole?
Tanjug/Ap

 

Vlahović nije igrao na sinoćnjem prijateljskom duelu između Juventusa i Barselone (2:2) u Dalasu.


- Želim da uđem u istoriju Juventusa. Timski golovi su važniji od ličnih, najvažnije je da Juventus pobeđuje. Želim Skudeto i 30 golova. Ali najvažnije su pobede. Sve prolazi, samo uspeh ostaje - izjavio je Vlahović u intervjuu za Gazeta delo sport, koji je glavna priča na današnjoj naslovnoj strani italijanskog lista.

Srpski golgeter pozvao je najboljeg srpskog tenisera Novaka Ðokovića na partiju tenisa u Torinu.

- Ne smatram da sam kao on. Ðoković je referentna tačka za sve nas. Ne znam ga lično, ali mi je čestitao kada sam stigao u Juventus. On je uzor, ima ludačku mentalnu snagu. Ja sam takođe nekad igrao tenis, bilo bi lepo da nas poseti u Torinu da razmenimo nekoliko udaraca - rekao je Vlahović.
VLAHOVIĆ IZAZVAO NOVAKA Srpski fudbaler pozvao Đokovića na dvoboj, šta će reći Nole?

AP/Alessandro Tocco

 


Povratnik u redove "stare dame", francuski vezista Pol Pogba, Srbinu je dao nadimak Dudu.

- Pol voli da daje nadimke i, ako se to njemu sviđa, meni ne smeta. Znao sam ga samo sa TV, imao je ogroman uticaj na tim, on je svetski šampion i već je mnogo toga osvojio sa Juventusom, uz Ligu Evrope sa Mančester junajtedom. Lepo je što je opet sa nama - zaključio je Vlahović.

Bivši napadač Partizana najplaćeniji je fudbaler italijanske Serije A i Juventusa sa godišnjom bruto zaradom od 12.960.000 evra.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading