NEJMAR ISKUKAO PENAL ZA SVOJ TIM Iako stvarno nije bilo potrebe, brazilski fudbaler nije mogao da odoli (VIDEO)
EPA-EFE/ANTONIO LACERDA

Fudbaler PSŽ-a pripremaju se za novu sezonu na turneji po Aziji, a Nejmar je i ovu priliku iskoristio da navuče na sebe gnev fudbalskih zaljubljenika. Dok je Pari Sen Žermen igrao protiv Gambe (6:2), Brazilac je "iskukao" penal za svoj tim uz mnogo teatralnosti.

Iako stvarno nije bilo potrebe za ovakvim potezom na prijateljskom susretu koji je njegov tim ubedljivo rešio u svoju korist, brazilski fudbaler nije mogao da odoli. Nakon jednog kontakta u kaznenom prostoru bacio se u vazduh, a zatim dramatično vrteo na travi pred golom japanskog tima.

Ovakvo ponašanje jedne od najvećih zvezda svetskog fudbala izazvalo je revolt na društvenim mrežama. Navijači su u šoku jer Nejmar svaki priliku koristi da padne i iznudi kazneni udarac, čak i kada za takvim gestovima nema nikakve potrebe. Da se igralo za bodove, u nekoj važnoj utakmici, pa bi možda moglo da se računa kako je ovo uradio zbog ogromne želje za velikim rezultatima kluba.

Sada je jasno, Nejmar pada i preterano se žali na povrede čak i kada mečevi nemaju nikakav takmičarski značaj, a igači protivničkog tima sa njim ostvare minimalan kontakt.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading