OVO JOŠ NISTE VIDELI Piksijev saradnik promoviše srpsku hranu: Mućkalica i paprikaš U FORMACIJI 4-3-3
Alo!/Marko Metlaš

Paprikaš, mućkalica, mućkalica, paprikaš - odbrambena linija. U sredini „vezu“ mućkalice, a na gol jurišaju paprikaši. U formaciji 4-3-3.

OVO JOŠ NISTE VIDELI Piksijev saradnik promoviše srpsku hranu: Mućkalica i paprikaš U FORMACIJI 4-3-3

Alo!/Marko Metlaš

 

Kacuhito Kinoši, saradnik selektora Dragana Stojkovića u stručnom štabu „orlova“, na ovaj nesvakidašnji način promoviše našu hranu u svom rodnom Japanu. Kondicioni trener iz Tokija je poređao srpska tradicionalna jela, kojima je oduševljen, i preporučio ih zemljacima.

 

 

„Srpska variva možete jesti čak i u Japanu. Garantujem vam da je ukusno i slasno. Volim srpsku hranu. Ova je ovlašćena od Ambasade Srbije u Tokiju. Možeš da probaš, druže. Zapravo sam kupio sve, variva u formaciji 4-3-3“, napisao je Kinoši na engleskom, a zatim na japanskom dodao:

„Zaista je ukusno!“

Objavu na Instagramu je zaključio na srpskom:

„Hvala, brate.“

 

 

Gost naše ambasade

Kacuhito Kinoši nedavno je bio gost ambasade Srbije u Japanu, gde mu je ambasadorka Aleksandra Kovač čestitala na uspesima reprezentacije i plasmanu na Svetsko prvenstvo, uz poruku da će i uživo bodriti „orlove“ u Kataru.
Japan i Srbija ove godine obeležavaju 140. godišnjicu uspostavljanja prijateljskih odnosa, pa u prilog tome i ovaj susret u Tokiju.

Piksijev verni saradnik još od 2008. godine iz Nagoje nedavno je u intervjuu za Alo! između ostalog rekao da se lako prilagodio na život u Srbiji, koju oseća kao drugu domovinu (u Japanu su mu supruga i troje dece), i da voli našu hranu:

- Ćevapčići, pljeskavica, sarma... Ma sve je dobro i sve volim, a naučiću i pravilnije da izgovaram.
Brat Kino.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading