KONTE SE POPRILIČNO IZNERVIRAO Odbrusio kolegi da mu to više ne pada na pamet: Hari Kejn je naš
EPA-EFE/ANDY RAIN

Bajern je ovog leta ostao bez napadača Roberta Levandovskog, iako to niko u Minhenu nije želeo, a pošto su im do tada već umakli Holand i Nunjez - ostali su bez pravih rešenja.

Najverovatnije će u narednih nekoliko dana potpisati Matis Tel, tinejdžer iz Rena od koga teško može da se očekuje da predvodi napad jednog od najboljih timova sveta, tako da Bajern pravu ofanzivu sprema za sledeće leto kada će pokušati da dovede jednog od najboljih napadača sveta.

KONTE SE POPRILIČNO IZNERVIRAO Odbrusio kolegi da mu to više ne pada na pamet: Hari Kejn je naš

EPA-EFE/RONALD WITTEK

 

U pitanju je Hari Kejn o kome je vrlo lepo govorio Julijan Nagelsman, a ove opaske stigle su i do Antonija Konte. Menadžer Totenhema se zbog toga poprilično iznervirao i rekao je kolegi da mu to više ne pada na pamet.

- Ja nikad ne govorim i nikad neću govoriti o igračima drugih ekipa. Ne znam zašto je Nagelsman to napravio, mislim da je time pokazao i određeni manjak poštovanja prema meni i ekipi. Situacija je jako jasna ovde u Totenhemu. Hari Kejn je važan deo našeg projekta...- poručio je razočarani Antonio Konte.

Ovo inače nije prvi put da trener/čelnik Bajerna pohvalno govori o igračima drugih timova, dok se uvek naljute kada neko priča o njihovim fudbalerima.

Totenhem inače nema nameru da proda Kejna uprkos velikom interesovanju za njega, a videćemo šta Englez kaže...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading