RONALDINJO PROGOVORIO O POROCIMA Da nije bilo klubova i alkohola igrao bi do 40. godine
EPA-EFE/ABIR SULTAN

Slavni brazilski fudbaler Ronaldinjo imao je karijeru na kakvoj bi mu mnogi pozavideli, ali i pored toga, stiče se utisak da je mogao mnogo više. 

Najbolje dane proveo je u Barseloni, igrao je i za Gremio, PSŽ, Milan, Flamengo, Atletiko Mineiro, Keretaro i Fluminense.

Dres Barselone nosio je od 2003. do 2008. godine, a osvojio je dve titule u Primeri, dva trofeja u Superkupu Španije, a ima i pehar u Ligi šampiona.

Ipak, nije vodio strogo sportski, profesionalni život, zbog čega mu karijera nije duže potrajala.

- Da ste želeli da igram do 40. godine, trebalo je da zatvorite sve noćne klubove i mesta na kojima se toči alkohol, jer nisam želeo da živim kao zatvorenik (eto šta je ironija života, deceniju kasnije zapravo je i bio zatvorenik u Paragvaju zbog utaje poreza prim.aut.. Uživao sam u mladosti, tako što sam izlazio po klubovima i tamo provodio čitave noći, ali sam i pored toga mogao da prikažem magiju na terenu - rekao je Ronaldinjo.

Ronaldinjo je za reprezetnaciju Brazila odigrao 97 utakmica i postigao 33 gola, a ima i tri zlatne medalje, sa Svetskog prvenstva 2002. godine, Kopa Amerike i Kupa konferedacija.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading