OTKRIVENI DETALJI POSLE 15 GODINA  Dan kada je Belami napao Risea palicom: Bilo ga je baš briga da li će u zatvor (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

Naime, Belami je na jednom klupskom okupljanju napao Risea golf palicom, a Norvežanin je posle 15 godina u jednom popularnom engleskom podkastu otkrio manje poznate detalje čitave priče.

- Bili smo na večeri i Belami je konstantno govorio kako ću kasnije pevati karaoke. Ja sam to uporno odbijao. Nism pio, ali drugi jesu. Nakon toga smo otišli na karaoke, a Belami je uzeo mikrofon i tražio da pevam. Tu sam izgubio živce - započeo je priču Rise.

- Došao sam do njega, uneo sam mu se u facu i rekao: Slušaj me, neću pevati, zato je*eno ućuti i prestani ili ću te razbiti - nastavio je Rise.

Belami, koji je bio pod dejstvom alkohola, rešio je da nauči pameti Norvežanina.

- Bio sam u sobi sa Danielom Agerom. Kada sam čuo da neko ulazi, mislio sam da je to on, ali to je bio Belami. Bio je mnogo pijan, van sebe, i imao je golf palicu u ruci. Urlao je da ga ne zanima šta će se dogoditi i da li će završiti u zatvoru. Onda je zamahnuo prema mojim nogama - kaže Rise i dodaje:

- Morao sam da se branim nogama i tako blokiram udarce. Pozvao sam ga da rešimo to muški, ali on je i dalje besneo. Govorio je da ga baš briga da li će u zatvor, da ne može da dozvoli da neko pred saigračima tako priča o njemu.

Norvežanin je otkrio i kakav je bio ishod čitave priče.

- Zakazali smo obračun sutradan u devet ujutru. Znao sam da je, ako napravim nešto, moja karijera u Liverpulu gotova. Došao sam sa Agerom do njegove sobe sutradan ujutru, ali on se pravio da me ne vidi. Nakon toga mi je Benitez rekao da je ta priča završena, a kraj nije mogao biti srećniji. Dva dana nakon incidenta Belami je postigao prvi, a Rise drugi gol i srušili su Barselonu na Kamp Nou sa 2:1 i izborili plasman u četvrtfinale Lige šampiona - rekao je on.

Te sezone Liverpul je dogurao do finala najelitnijeg evropskog takmičenja, ali nije uspeo da osvoji trofej. Bolji u finalnom meču bio je italijanski Milan (2:1).

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading