OGLASIO SE MENADŽER MANČESTER JUNAJTEDA Evo gde Ronaldo nastavlja karijeru
Tanjug/Ap

Ronaldo se nije pojavio na početku priprema kluba sa "Old traforda" za narednu sezonu, a sa Mančester junajtedom iz porodičnih razloga nije otputovao na turneju po Aziji i Australiji.

Portugalski fudbaler navodno želi da napusti engleski klub, koji naredne sezone neće igrati u Ligi šampiona. On je nezadovoljan transfer politikom kluba, ali se još nije izjasnio gde će da nastavi karijeru.

- Ronaldo ima ugovor do 2023. uz mogućnost produženja na još jednu sezonu. To znači da bi i posle naredne sezone mogao da ostane u našem klubu. Nije na prodaju. On mi je na pameti i radujem se našoj saradnji. Mislim da je sposoban da igra presing. U svojoj karijeri je demonstrirao da može sve. Postavio sam neke svoje zahteve u vezi stila igre, koje želim da gradim u budućnosti. Vrhunski igrač može tome da doprinese, a Ronaldo je taj - rekao je Ten Hag u Australiji gde se ekipa priprema za narednu sezonu.

EPA

 

 

Holandski stručnjak je izjavio da je spreman da prilagodi igru portugalskom fudbaleru.

- Fudbaleri diktiraju kako igraš. Fudbaleri koji postižu golove su bitni za svaki tim. Oko njih se gradi ostali deo tima. Moraš da pobeđuješ od samog početka. Ne gledam daleko u budućnost. Imam strategiju, a ona je proces kojem treba vremena. Moramo za početak da se potrudimo da igramo kao pobednici - istakao je Ten Hag.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading