PREPOROD LUKE JOVIĆA Srbin već ušao u srca navijača i otkrio šta ga dodatno motiviše
Youtube Printscreen

Jović je pre nekoliko dana stigao u Fjorentinu iz Reala, a sa italijanskim klubom potpisao je ugovor na dve godine uz mogućnost produženja na još dve sezone. Real je zadržao pravo preče kupovine u slučaju narednog transfera srpskog fudbalera. Madridskom klubu će pripasti 50 posto od naredne prodaje Jovića.

- Mnogo igrača sa Balkana je igralo ovde, što mi daje dodatnu motivaciju. Spreman sam da dam svoj maksimum, da uradim sve što trener od mene traži. Naporno sam radio tokom pauze i već sam prilično spreman. Imam mali problem sa listom, ali to neće predstavljati probleme. Odrastao sam gledajući Seriju A, a jedva čekam da izađem na teren - rekao je Jović, a prenosi zvanični sajt italijanskog kluba.

(UŽIVO) TRANSFERI 14. JUL Zvezda spremila bombu, Ronaldo ima ponudu od 250 miliona evra, Suarez ne zna gde će

Srpski napadač je istakao da želi da pomogne klubu iz Firence da ostvari što bolje rezultate u Evropi.

- Istina je da sam uvek igrao bolje sa partnerom u napadu, ali sam igrao i sam u Frankfurtu i Madridu. Ovde sam da pomognem timu. Trener će odrediti sistem, a ja sam spreman da radim šta je potrebno - istakao je Jović.

On je rekao da mu je bivši napadač Fiorentine Dušan Vlahović pomogao da se odluči za klub iz Firence.

BOMBA NA "MARAKANI" Zvezda želi najboljeg strelca Lige konferencija, stiže napadač koji je pogađao protiv Partizana

- Vlahović odlično igra u Italiji, a ja ću se truditi da budem jednako uspešan. Saigrači smo u reprezentaciji i rivali u Seriji A. Uvek je lepo pričao o klubu i navijačima, što mi je pomoglo da izaberem Fiorentinu - rekao je novi fudbaler Fjorentine.

Jović će u Fjorentini nositi dres sa brojem sedam.

- Izabrao sam sedmicu, jer nije bilo mnogo drugih brojeva koji mi se sviđaju. Nadam se da će mi doneti sreću. Kristijano Ronaldo me inspiriše i nadam se da ću biti dobar kao što je i on bio u Italiji - zaključio je Jović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading