BIĆE NAJLEPŠI U SRBIJI Predsednik Vučić najavio izgradnju novog stadiona, evo i gde
Foto: Printscreen

 

Pored Nacionalnog u Beogradu, očekuje se da i Kragujevac dobije novog "Čika Daču" koji će biti jedan od najlepših stadiona u Srbiji.

- Ovo će da bude po meni najlepši stadion u Srbiji, stadion u Kragujevcu, Čika Dača. Prelepi su stadioni u Leskovcu, Nišu, gde kreće uskoro da se gradi, a grade se u Zaječaru, Loznici i Leskovcu. Kragujevac uskoro kreće i biće po meni najlepši stadion u Srbiji, pored Nacionalnog stadiona, koji kreće do kraja godine, nadam se  -poručio je predsednik.

BIĆE NAJLEPŠI U SRBIJI Predsednik Vučić najavio izgradnju novog stadiona, evo i gde

Foto: Printscreen

 

Podsetimo, još ranije je selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi otkrio da se nada da će Nacionalni stadion biti izgrađen do 2025. godine.

- Nije stvar da li Srbija zaslužuje nacionalni stadion, nego je to moranje. Zemlja poput Srbije mora da ima stadion koji je reprezentativnog kvaliteta i nešto što Evropa ima. Mi vidimo da su zemlje u okruženju uspele da naprave velelepna zdanja, a Srbija zaslužila to ili ne, je pod moranjem da napravi stadion i očekujem da ga do 2025. godine imamo. Razgovori koje sam imao sa relevantnim ljudima su me uverili da ćemo do 2024. a ja kažem i do 2025. da ga napravimo. I da budemo ponosni na objekat te vrste - rekao je Piksi u oktobru 2021. godine.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Dusan

15.07.2022 06:30

Napravite vise taj stadion . Repezentacija odma osvaja evropsko i svetsko