OD NJEGA ĆE VAM SE ZAVRTETI U GLAVI Liverpul objavio izgled rezervnog dresa za narednu sezonu (FOTO)
Tanjug/Ap

Fudbaleri Liverpula se spremaju za novu sezonu. Započeli su pripreme, na koje je stigao i rekordno pojačanje Darvin Nunjez. Njegovi potezi su već zabrinuli navijače koji se pitaju "kako on vredi 100 miliona evra", a sada je stigla nova vest koja se neće dopasti svim fanovima "redsa".

Liverpul je objavio izgled rezervnog dresa za narednu sezonu, a utisak je da će se protivničkim igračima od njega vrteti u glavi!

lavni klub sa "Enfilda" će kao rezervni dres naredne sezone nositi beli dres, sa tamnim, iskrivljenim linijama. Oni su objasnili da je dres inspirisan muzičkom scenom Liverpula, prvenstveno dens scenom devedesetih. Najavili su da će ga nositi već u utorak u Bangkoku, na prijateljskom meču protiv Mančester junajteda.

Dok je jednom delu navijača ovaj dres užasan, drugima je fantastičan. No, ima i onih najkreativnijih koji veruju da će ovime Liverpul želeti da zbuni rivale.

"Je l' ovo naše tajno oružje? Protivnici će imati vrtoglavicu, poludeće do 10. minuta meča", glasio je samo jedan od brojnih komentara na društvenim mrežama. Kako se vama dopada?

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading