PRED POČETAK SUPERLIGE Vulin: Fudbal da bude porodični sport, a stadioni bez zaštitnih ograda
Tanjug

Ministar unutrašnjih poslova Srbije istakao je da fudbal mora da postane porodičan sport, a stadioni bez ograda i barijera. 

- Hoću da fudbal bude porodičan sport, a stadioni bez zaštitnih ograda. Nećemo dozvoliti da frakcije unutar navijačkih grupa, usled svojih međusobnih sukoba, ugrožavaju naše građane i narušavaju javni red i mir. Nećemo dozvoliti da se narko-dileri kriju iza navijačkih grupa i klubova, nema više kolektivne odgovornosti, svaki pojedinac će da odgvara za svoje postupke. Кo god bude pokušao da na stadionima i utakmicama vrši nasilje, diluje drogu ili da narušava javni red i mir biće kažnjen i procesuiran u skladu sa zakonom - poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin. 

VRATIO SE Fejsa: Boriću se za titulu dokle god mogu da igram

Nastavio je u istom ritmu.

- Nadležne uprave i jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova, Bezbednosno-informativna agencija i nadležna tužilaštva odgovornim i koordinisanim radom osiguraće visok nivo bezbednosti na sportskim priredbama - poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin. 

Ministar unutrašnjih poslova istakao je da će se uoči utakmica vršiti i preventivni  kontradiverzioni pregledi i da se neće dozvoliti da lažne dojave o bombama kvare naše sportske događaje.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

Komentari (0)

Loading