TRANSFERI 4. JUL Zvezdu čekaju milioni, stiže zamena za Robija, Ronaldo ponovo u centru pažnje
Foto: EPA/Shutterstock

22.36 - Dragi čitaoci bilo bi to sve za danas. Sutra nas čekaju nova uzbuđenja na fudbalskoj pijaci, zato budite uz naš sajt. Laku noć!

22.20 - Ajaks ulaže u budućnost

Ajaks uvek razmišlja o budućnosti. Zbog toga je produžen ugovor sa levokrilnim napadačem Nacijem Unuvarom (19) do 2026. godine.

21.17 - Nuno Espirito Santo u Saudijskoj Arabiji

Al Itihad iz Saudijske Arabije je predstavio Nuna Espirita Santa kao novog trenera.

 

 

20.22 - Veliki transfer na pomolu u Portugaliji

Štoper Brage David Karmo će uskoro postati novi igrač Porta i to za obeštećenje od 20.000.000 evra. Rekord piše da bi ozvaničenje moglo da padne do kraja večeri ili nakasnije sutra.

20.07 - Ešli Jang ostaje u Aston Vili

Fudbaler Aston Vile Ešli Jang produžio je ugovor sa klubom iz Birmingema do 30. juna naredne godine, prenosi "Skaj sport".

Jang (36) se u Aston Vilu vratio pre godinu dana, a za ovaj klub je prošle sezone odigrao 25 utakmica u svim takmičenjima.

19.30 - Verona želi Maldinija

Verona je zainteresovana da na jednogodišnju pozajmicu dovede mladog napadača Milana Danijela Maldinija. Rosoneri žele samo "suv" dogovor bez prava i opcije otkupa posle godinu dana.

18.45 - Sterling na pragu Čelsija

Fudbaler Mančester sitija i engleski fudbalski reprezentativac Rahim Sterling mogao bi karijeru da nastavi u Čelsiju, prenose britanski mediji.

TRANSFERI 4. JUL Zvezdu čekaju milioni, stiže zamena za Robija, Ronaldo ponovo u centru pažnje

EPA-EFE/MAGI HAROUN

 

 


Jedan izvor blizak "Skaj sportu" je naveo da su dva kluba blizu dogovora, ali je glavni problem visina obeštećenja za engleskog reprezentativca.

18.15 - Hrvat preuzeo Marsej

Bivši hrvatski fudbalski reprezentativac Igor Tudor zvanično je danas imenovan za novog trenera Olimpika iz Marselja.

 

 

17.46 - Iz Barnlija u Notingem Forest

Godinu dana pre isteka ugovora sa Barnlijem, iskusni premijerligaški golman Vejn Henesi (35) je na korak od prelaska u Notingem Forest.

17.17 - Bomba - Ronaldo u Čelsiju? 

Novi vlasnik fudbalskog kluba Čelsi Tod Boli insistira na dovođenju napadača Mančester junajteda Kristijana Ronalda, piše britanski Atletik, a prenosi Dejli mejl.

Ronaldo je navodno saopštio upravi "crvenih đavola" da nema nameru da ostaje na Old Trafordu, a Boli je prethodnih dana bio u kontaktu sa Portugalčevim menadžerom Žoržom Mendesom, piše Atletik.
 

16.23 - Novo pojačanje za Barselonu

Danski fudbaler Andreas Kristensen novi je igrač Barselone, potvrdio je španski klub.

 

 

Kristensen (26) u Barselonu stiže iz Čelsija kao slobodan igrač, a sa Kataloncima je potpisao ugovor do juna 2026. godine uz otkupnu klauzulu od 500.000.000 evra.

15.52 - Vulvsi obavili strašan posao

Stigla je i zvanična potvrda: Žoao Mutinjo na Molinou još godinu dana.

 

 

15.20 - Kesi potpisao za Barselonu 

Frank Kesi, reprezentativac Obale Slonovače, pojačao je redove Barselone.

On na Kamp Nou stiže kao slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor sa Milanom.

 

 

Kesi je u protekle tri sezone bio jedan od najboljih veznih igrača u Seriji A, prethodno je iz Atalante prešao u redove Milana.

14.31 - Ešli Jang dobio novi ugovor

Fudbaler Aston Vile Ešli Jang produžio je ugovor sa klubom iz Birmingema do 30. juna naredne godine, prenosi "Skaj sport".

Jang (36) se u Aston Vilu vratio pre godinu dana, a za ovaj klub je prošle sezone odigrao 25 utakmica u svim takmičenjima.

Bivši engleski fudbalski reprezentativac je karijeru počeo u Votfordu, a potom je od 2007. do 2011. godine igrao za Aston Vilu. On je potom nastupao za Mančester junajted i Inter.

14.03 - Kesi potpisao

Novo pojačanje Barse je Frenk Kesi!

 

 

13.45 - Eriksen odlučio

Kako sada stvari stoje Kristijan Eriksen karijeru nastavlja u Mančester junajtedu

 

 

13.32 - Dibala u centru pažnje

Fudbalski klub Mančester junajted mogao bi da potpiše ugovor sa argentinskim napadačem Paulom Dibalom, prenose britanski mediji.

"Skaj sport" navodi da se novi menadžer "crvenih đavola" Erik ten Hag našao u velikom problemu, pošto je najbolji fudbaler kluba sa "Old traforda" Kristijano Ronaldo najavio da će da napusti Mančester junajted. Ronaldo je poručio Ten Hagu da se neće pojaviti na početku priprema za novu sezonu zbog porodičnih obaveza.

TRANSFERI 4. JUL Zvezdu čekaju milioni, stiže zamena za Robija, Ronaldo ponovo u centru pažnje

EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

 

 

13.03 - Ode Bergvajn

Dani patnje u Premijer ligi su prošlost za Stivena Bergvajna, pošto je krilni napadač dogovorio odlazak iz Totenhema i prelazaka u Ajaks!

Nije to u pitanju običan transfer, već najveći u istoriji šampiona Holandije koji je Pevcima iskeširao 30 miliona evra za nekadašnjeg asa PSV-a.

12.45 - Ćavijeva metla

Trener Barselone Ćavi Ernandez u narednoj sezoni ne računa na šestoricu fudbalera, a to su Riki Puig, Neto, Oskar Minguez, Kleman Lengle, Samjuel Umtiti i Musa Vague, prenose španski mediji.

Barselona je danas počela pripreme za novu sezonu, a Chavi je saopštio čelnicima kluba da se odriče šestorice igrača, dok planira da dovede najmanje pet novih fudbalera.

12.20 - Roma hoće Srbina

Štutgart za Sašu Kalajdžića traži 25.000.000 evra, ali niko do sada nije ponudio ni blizu. Roma je spreman da izdvoji 15.000.000, a interesovanje pokazuju još dva londonska kluba, Totenhem i Vest Hem.

11.35 - Filips zvanično!

Kalvin Filips je i zvanično novi fudbaler Mančester Sitija. Bivši igrač Lidsa će nositi dres sa brojem četiri!

 

 

11.05 - Ništa od Ronalda?

I pored toga što je bilo najavljeno, Kristijano Ronaldo se nije priključio timu. On navodno ima privatne probleme, a klub je rešio da mu izađe u susret.

10.55 - Sjajne fotke Žesusa!

 

 

10.45 - Frka oko Frenkija

Mančester junajted sve je dalje od dovođenja De Jonga iz Barselone. Erik ten Hag želi Holanđanina, a Barselona bi htela da ga proda kako bi nešto zaradila s obzirom na tešku finansisjku situaciju. Ali, De Jongu se ne odlazi iz Barselone, prenose mediji. 

10.31- Žesus zvanično!

Gabrijel Žesus novi je igrač Arsenala! Sve ja završeno, Arteta je doveo veliko pojačanje.

 

 

10.15 - Real ide po Halanda?

Čelnici Reala planiraju da u julu 2024. godine angažuju fudbalera Mančester sitija i norveškog reprezentativca Erlinga Halanda, prenose španski mediji.

TRANSFERI 4. JUL Zvezdu čekaju milioni, stiže zamena za Robija, Ronaldo ponovo u centru pažnje

EPA/ Sascha Steinbach

 

 

09.55 - Lautaro ostaje!

Napadač Intera Lautaro Martinez oglasio se na svom Instagram profilu i potvrdio da neće da napusti klub ovog leta.

''Nova sezona, zajedno'', napisao je Argentinac na Instagramu.

09.25 - Eraković o Zenitu

- Stvarno? Ne znam ništa o tome.Iskreno, ništa nisam čuo na tu temu. U Rusiji se igra dobar fudbal, a Zenit je odličan klub. Ali, ja sam i dalje fudbaler Crvene zvezde - poručio je Strahinja Eraković.

09.15 -Čelsi ide jako

Čelsi po svaku cenu želi De Lihta u svom sastavu! Sada je ponuda za Juventus 80 miliona evra. Ostaje da se vidi da li će to biti dovoljno.

09.04 - Kristijano se vraća

Kristijnao Ronaldo od danas kreće da trenira sa Junajtedom:

 

 

09.03 - Zamena za Robija

Čelnici Olimpije ekspresno su reagovali posle odlaska Roberta Prosinečkog sa klupe tog tima i već su pronašli njegovog naslednika!

Kako prenose slovenački mediji, Robijev naslednik biće Španac Albert Riera koji bi u utorak trebalo da bude predstavljen u Stožicama - što će mu biti prvi samostalni posao!

09.02 - Eraković blizu Zenita

Zvezda ima ozbiljnu ponudu za Erakovića, o čemu je reč pogledajte OVDE.

09.01 - Šta se juče dešavalo na fudbalskoj pijaci pročitajte OVDE.

09.00 - Dobro jutro i dobrodošli na blog našeg portala posvećen fudbalskim transferima. Uz alo.rs pratite sva dešavanja sa fudbalske pijace.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading