STOJKE NIKAD ISKRENIJE O SUKOBU Krstović i Gobeljić su se izblamirali
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Frka je nastala kada je u finalu Kupa Nikola Krstović savladao Vladimira Stojkovića. Mladi fudbaler Crvene zvezde prišao je 17 godina starijem golmanu Partizana i provocirao ga. Stojković se prsetio svega, osvrnuo se i na ponašanje Marka Gobeljića.

- Šta da kažem? To su dva klinca. Sami sebe su izblamirali. Ne mogu ja da reagujem na takav način kao što su oni. Nema poente ulaziti u polemiku. Krstović je baš dete, i to dobro dete. Mogu da razumem da te ponese fudbalski naboj. Do određene granice. Zavisi kako si vaspitan i dokle misliš da može nešto – rekao je u intervjuu za Mozzartsport Vladimir Stojković, a na konstataciju da poslednje govori o Gobeljiću, dodao je:

-  Pa, da. Njihov izbor - rekao je Stojković.

Stolica zadovoljan uprkos novom porazu Partizana

Osvrnuo se i na situaciju u Partizanu i činjenicu da su crno-beli ostali ponovo bez trofeja.

-  Znao sam da će biti teško posle zimskih priprema. Nikako da shvatimo da taj dril predsatavlja ubistvo za igrače, nijedna ekipa ne može da uđe u formu odmah… Partizan je tek krajem aprila ponovo počeo da igra dobro. Dva i po meseca posle priprema. Zato pokušavam da objasnim kako bi intenzitet rada tokom zimskih priprema trebalo spustiti, raditi na utakmicama, da nema potrebe trenirati dok igrači ne povraćaju kao što se radi u Srbiji. To mora da se izbaci. Bio sam u skoro 15 klubova i sve zimske pripreme u inostranstvu su ‘lajt’, dosta pažnje posvećeno je prevenciji od povreda. Treninzi moraju da budu sa loptom, a ne ‘suvo’ istrčavanje. Znate koji je proces ući u formu posle toga - poručio je Stojković.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading