SKANDAL U HRVATSKOJ Igrao 14 godina za klub, pa na svadbi saznao da je dobio otkaz
EPA-EFE/ACHILLEAS CHIRAS

Fudbalski haos trese Hrvatsku. Posle 17 godina igranja za Rijeku golman Andrej Prskalo (35) dobio je otkaz, a to je saznao verovali ili ne na svadbi. Niko od ljudi iz uprave kluba ga nije obavestio.

Čuvar mreže je proveo u tom klubu ukupno 17 godina, ali je tokom četiri sezone bio na pozajmicama, tako da je za 14 godina u klubu odigrao 107 mečeva, osvojio sedam trofeja.

- Nudili su mi da budem trener golmana, smatrao sam da mogu još da igram, uz manju platu, tako da taj njihov predlog nisam prihvatio. Na kraju sam od tim menadžera saznao da nisam na spisku za pripreme i to dok sam bio na venčanju Domagoja Pavičića. Bio sam tužan, ali šta ćeš. Na neke stvari ne možeš da utičeš ni da se nerviraš. Ne ide uvek onako kako želiš. Naštetiću samo sebi ako se budem nervirao - rekao je Prskalo za portal “Indeks”.

Neki od saigrača su ga pozvali posle svega, za razliku od predsednika Damira Miškovića i direktora Roberta Palikuče.

- Nisam se čuo sa njima, to je fudbal. Danas jesi, sutra nisi. Momci su me zvali, pitali šta i kako, svi su profesionalci, iako vidim da im je žao. Hteo sam da im pomognem i prijateljski i ljudski, to je jedino ispravno, pokušao sam da budem prijatelj sa svima - zaključio je Prskalo.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading