NIKAD NISAM RADIO SA VEĆIM PREVARANTIMA Prosinečki žestoko odgovorio Olimpiji
EPA/ ALESSANDRO DI MARCO

Legenda hrvatskog i jugoslovenskog fudbala Robert Prosinečki od nedavno nije trener Olimpije. Rastanak je bio prilično buran uz žestoke međusobne optužbe.

Prosinečki je rešio da održi konferenciju za medije, gde je oštrim rečima pričao o ljudima iz uprave ljubljanskog kluba. 

OGROMNO INTERESOVANJE ZA IVANIĆA Njegov menadžer otkrio imena klubova koja žele vezistu crveno-belih

- Mogu da kažu da ne znam, ali da nisam pošten, nema šanse. Nikad nisam radio sa većim lažljivcima i prevarantima, a radio sam sa mnogo ljudi. Da smo Mladen Rudonja i ja hteli da prodamo klub je apsurdno, kao i način kako su oni vodili Olimpiju. Tako nešto ne bi uspelo niti Alfredu Hičkoku - rekao je Prosinečki. 

Ubrzo je na konferenciju stigao i Mladen Rudonja, sada već bivši sportski direktor Olimpije. 

DOBIO NOVI POSAO Krstajić preuzima fudbalsku reprezentaciju Bugarske

Retko smo se sastajali sa predsednikom kluba, pa sam ga na jednom od tih sastanaka upitao treba li mu kakva pomoć, jer uprave kluba nema nigde na vidiku. Oni ne znaju šta se događa, ne osećaju puls navijača. Videli smo kako klub nazaduje u svim segmentima, posebno finansijskom.

Prema informacijama do kojih su došli pojedini slovenački mediji, klupski čelnici Ljubljane pokušali su preko svojih veza da spreče održavanje konferencije, ali je hotel u kojem je Prosinečki razgovarao sa novinarima odbio da otkaže zakazani događaj.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading