SLOVENCI OPLELI PO ZVEZDINOJ LEGENDI Prosinečki je lažljivac, za tri meseca tri puta podneo ostavku
EPA-EFE/FEHIM DEMIR

Legendarni Robert Prosinečki seo je u martu na klupu slovenačke Olimpije, ali saradnja Hrvata i tima iz Ljubljane nije potrajala. Poslovan odnos koji je trebalo da donese velike stvari već je pukao, a nekadašnji igrač i trener Crvene zvezde napustio je klub nakon tri meseca. 

Povodom ovog slučaja iz Slovenije stižu različite informacije, a kako se može pročitati u tamošnjim medijima, klub je razočaran Robijevim ponašanjem. Po rečima pojedinih čelnika, Prosinečki je za tri meseca tri puta podnosio ostavku! 

Zbog takvog ponašanja, ali i nezainteresovanosti za mlade igrače, čelnicima ljubljanske Olimpije nije žao što je došlo do razlaza.

-Govorio je 'Ako ne dobijem pojačanje, dajem ostavku'. Pitao sam ga ko je naš najbolji igrač u ekipi do 17 godina, u ekipi do 16 godina... Nije imao pojma. Imao je 0 interesa za naše mlade igrače. Nijednom ih nije pogledao. Ne treba mu dati otkaz ako je tri puta podneo ostavku - rekao je Adam Delius. 

DOBIO NOVI POSAO Krstajić preuzima fudbalsku reprezentaciju Bugarske

Njegovo izlaganje pratila je i jedna upadica borisa Ferenčaka, upravnika stadiona Stožice.

-Prosinečki je pre dva dana podneo ostavku. Lažljivac! - rekao je čovek koji vodi računa o stadionu na kojem igra Olimpija.

Sa druge strane, kao razlog za Robijevo napuštanje Ljubljane navodi se loš posao kluba u prelaznom roku. Navodno, u Olimpiji nije bilo jasno definisano ko je zadužen za transfere kluba, pa hrvatski stručnjak nije imao sa kim da sarađuje kada su u pitanju pojačanja za narednu sezonu. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Djokica

02.07.2022 13:37

Bio legenda fudbala i ostao veliki covek