UBIO SAM IH, IMAŠ LI CRNU KESU? Naš napadač dobio ugovor iz snova, a onda je zbog jednog snimka sve propalo - skandal (VIDEO)
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Pojavio se snimak zbog kojeg će kako stvari stoje naš napadač ostati bez novca i ugovora sa Celjem.

- Brate, ubio sam ih! Ubio... Znači, skupljaju lovu po Celju. Je l’ imaš neku crnu kesu da im odneseš da skupe to i da bude lova kod tebe. Ajde, vidimo se brzo - ispričao je Mudrinski u kameru i sebi napravio problem.

Novi poslodavci su mnogo besni.

- Zbog gluposti je Ognjen Mudrinski ostao bez ugovora iz snova. Pitanje je šta će biti zvanična verzija, ali iz pouzdanih izvora nam je rečeno da su ljudi iz Celja precrtali srpskog špica pošto su odgledali snimak, iako su bili pred dogovorom i radili na detaljima - navodi sajt "Ekipa".

STANKOVIĆ SUMIRAO UTISKE Fali nam realizacija, ali doći će i ti golovi

Dnevnik Ekipa iz Ljubljane piše da je Ognjen poslednjim ispadom iznervirao klupske čelnike i da su stopirali dogovor i da neće angažovati napadača koji je u prethodnoj sezoni postigao 17 golova!

- Reakcija uprave Celja na video u kome fudbaler ismeva njihovu velikodušnost je potpuno razumljiva i logična. Ono što je Mudrinski uradio prevazilazi granice dobrog ukusa. Da ne pominjemo poštovanje prema klubu koji bi mu obezbedio dovoljno novca za miran ostatak života. Kako možete da budete takvi, pitajte Mudrinskog- navodi "Ekipa".

Ostaje da se vidi šta će biti sa Mudrinskim i da li ima šanse da se situacija sa Celjem popravi.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading