SAŠA ILIĆ NEZADOVOLJAN U SOFIJI? Oglasio se klub i podržao srpskog trenera
Printscreen

Kao bomba je odjeknula informacija da je Saša Ilić novi šef stručnog štaba CSKA Sofije. Ipak, posle samo mesec dana pojavili su se određeni problemi.

Prema pisanjima bugarskih portala došlo je do neslaganja između Saše Ilića i sportskog menadžmenta kluba. Pojedini članovi uprave CSKA počeli su da kao i ranije dovode u klub određene igrače, bez konsultacija sa prvim trenerom. Naravno, sve je to zasmetalo Iliću, te se priča medijiski proširila. Ipak, ubrzo je izašlo zvanično saopštenje kluba u kome su demantovali te priče.

- Odnos i rad između trenera Saše Ilića, uprave i vlasnika kluba su apsolutno sinhronizovani na svim nivoima. Između njih nije bilo napetosti, naprotiv - komunikacija je svakodnevna, uz razumevanje, po svim pitanjima i u potpunosti. Fudbaleri Bredli de Nojer i Lazar Tufegdžić dovedeni su na zahtev Saše Ilića. Stanislava Šopova, kao perspektivnog mladog Bugarina, uprava je ponudila treneru što je on odobrio. Danilo Asprilja nije opcija za CSKA. Fudbaler je ponuđen klubu, ali trener nije odobrio transfer. Na zahtev Saše Ilića, klub čini sve da dovede još dvojicu novih igrača. I dalje na zahtev Saše Ilića, u toku su pregovori o raskidu ugovora sa trojicom fudbalera.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

Komentari (0)

Loading