(UŽIVO) TRANSFERI 30. JUN Zvezda spremila dva miliona, Partizan juri "desetku", Nejmaru novi ugovor, brojne ponude za Erakovića
EPA/Tanjug/AP/Shutterstock

22.56 -  Poštovani čitaoci bilo bi to sve za danas. Sutra nas očekuju nova uzbuđenja na fudbalskoj pijaci, zato budite uz nas. Laku noć!

21.48 -  Stižu ponude za Erakovića!

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela otkrio je da je na Marakanu stigla još jedna ponuda za Strahinju Erakovića te da će mladi štoper izvesno napustiti tabor srpskog šampiona.

(UŽIVO) TRANSFERI 30. JUN Zvezda spremila dva miliona, Partizan juri

FK Crvena zvezda

 

21.23 - Produžetak saradnje!

- Nejmarov ugovor sa Pari Sen Žermenom sutra će se automatski produžiti do 2027. godine! 

(UŽIVO) TRANSFERI 30. JUN Zvezda spremila dva miliona, Partizan juri

EPA/ Sebastien Nogier

 

20.44 - De Liht pred izlaznim vratima

Izvršni direktor Juventusa Mauricio Arivabene rekao je da fudbaler Matejs de Liht želi da napusti klub, ali da sve strane moraju da budu zadovoljne transferom. 

-Pričamo o igračima koji slušaju savete menadžera ili kolega, umesto kluba. Danas je nemoguće zadržati igrača koji želi da ode. Ne radi se uvek o novcu i ako neko želi da ode ne možete samo da mu kažete - u redu. Teško je zadržati igrača, ali one ponude koje imamo na stolu za pregovore moraju da budu zadovoljavajuće za sve. Ko ima novac - pobeđuje - rekao je Arivabene za Tutosport.

(UŽIVO) TRANSFERI 30. JUN Zvezda spremila dva miliona, Partizan juri

EPA-EFE/Gerrit van Keulen

 

19.35 - Sapunica oko Leve se nastavlja 

Ni treća ponuda Barselone za vrsnog napadača nije omekšala stav Bajerna. Više o tome pročitajte OVDE. 

(UŽIVO) TRANSFERI 30. JUN Zvezda spremila dva miliona, Partizan juri

EPA/ Ronald Wittek

 

18.55 - Fernandeš uveren u ostanak Ronalda 

Vezni fudbaler Mančester junajteda Bruno Fernandes izjavio je danas da će njegov slavni sunarodnik Kristijano Ronaldo ostati u klubu sa Old Traforda. Više o tome pročitajte OVDE.

17.42 - Umtiti pregovara sa Renom

-Povremeni francuski reprezentativac Samuel Umtiti počeo je pregovore sa Renom. Štoper Barselone je već mesecima na izlaznim vratima Nou Kampa, a klub iz Bretanje spreman je da mu ponudi saradnju. 

(UŽIVO) TRANSFERI 30. JUN Zvezda spremila dva miliona, Partizan juri

EPA-EFE/Alejandro Garcia

 

16.48 - Renato Sančez pregovara sa Pari Sen Žermenom

Fudbaler Lila i portugalski reprezentativac Renato Sančez doputovao je u Pariz na pregovore sa čelnicima Pari Sen Žermena, prenose francuski mediji.

(UŽIVO) TRANSFERI 30. JUN Zvezda spremila dva miliona, Partizan juri

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

 

Francuski "Parizijen" navodi da je portugalski fudbaler imao ponudu Milana, ali se fudbaler Lila odlučio za PŠZ. 

15.45 - Rašović u Al Fejhi do 2025.godine

-Srpski trener Vuk Rašović produžio je ugovor sa Al Fejhom do 2025. godine, saopštio je taj klub. Njegov doskorašnji ugovor važio je do 2023. godine, ali su u klubu insistirali da se potpiše novi ugovor kako bi osigurali njegov opstanak.

15.25 - Trio napustio Juventus

- Fudbalski klub Juventus saopštio je da su Alvaro Morata, Paulo Dibala i Federiko Bernardeski napustili torinski klub.

(UŽIVO) TRANSFERI 30. JUN Zvezda spremila dva miliona, Partizan juri

EPA/Anatoly Maltsev

 

14.15 - Portugalac u Parizu!

PSŽ je dogovorio još jedno veliko pojačanje u ovom prelaznom roku. Na "Park prinčeva" stiže Vitinja iz Porta. Portugalski tim će na ime obeštećenja inaksirati 40 miliona, dok će Vitinja potpisati petogodišnji ugovor. Medicinski pregledi će biti u toku dana. 

13.55 - Totenhem pojačava odbranu i napad

Antonio Konte uveliko radi na pripremi tima za narednu sezonu. Italijanski stručnjak zabeležio je dosta dobre rezultate sa skromnim rosterom. Upravo zbog toga, mete u ovom prelaznom roku su Lengle iz Barse i Ričarlison iz Evertona. Ovaj dvojac bi znatno podigao kvalitet ekipe prema mišljenju bivšeg trenera Juventusa. 

13.35 - Brazilac na Emirejtsu!

Gabrijel Žesus je i definitivno novi fudbaler Arsenala. Kamere su ga snimile kako pozira sa brojem devet na legendarnom stadionu u Londonu. Arsenal će za njega platiti 45 miliona Mančester Sitiju.

13.14 - Kros se lomi

Toni Kros još nije produžio ugovor sa Real Madridom. Mediji prenose da bi mogao ipak da produži saradnju na godinu ili dve, ali i da postoji moguićnost da naredne godine kada mu istekne ugovor ode u penziju. 

(UŽIVO) TRANSFERI 30. JUN Zvezda spremila dva miliona, Partizan juri

EPA/Juanjo Martin

 

12.45 - Ode mali Čolo

Najmlađi sin trenera Atletiko Madrida Dijega Simeonea, Ðulijano Simeone, prešao je u Saragosu na pozajmicu, preneli su španski mediji.
Ðulijano Simeone prošle sezone igrao je u B timu Atletiko Madrida i u trećoj ligi Španije postigao je 25 golova.

12.31 - Na šta je spao Dani Alveš...

Trostruki šampion Evrope i dvostruku osvajač Kopa Amerike sa Brazilom poslao je mejl članu italijanske Serije A Speciji u kojem im se ponudio za narednu sezonu. Specija se zahvalila veteranu na ponudi, ali je odbila da potpiše ugovor sa njim zbog starosti i velikih primanja.

12.15 - Turci bi da kupuju u Partizanu

Turski Gacijantep želi da u svoje redove dovede vezistu Partizana Marka Jevtovića. Mozzart Sportu je potvrđeno da Jevtović jeste želja Gacijantepa  i da Turci nisu jedini koji bih ga rado vildeli u ekipi – ali da od transfera neće biti ništa.

11.55 - Zvezda spremila novac

FK Crvena zvezda želi napadača, a kako sada stvari stoje, crveno-beli su spremni da napadača plate dva miliona evra.

11.31 - Novi ugovor za Rašovića

Srpski fudbalski trener Vuk Rašović produžio je ugovor sa Al Fejhom do 2025. godine, saopštio je klub iz Saudijske Arabije.

Rašovićev dosadašnji ugovor važio je do 2023. godine, ali su u klubu insistirali na nastavku saradnju zadovoljni rezultatima, koji su krunisani u finišu prethodne sezone kada je osvojen prestižni Kup kralja.

11.05 - Falko još traži klub

Desno krilo pod ugovorom sa Crvenom zvezdom je i Filipo Falko, ali na njega se ne računa.

Italijan traži klub i kad se sklope kockice zvanično će napustiti šampiona Srbije.

(UŽIVO) TRANSFERI 30. JUN Zvezda spremila dva miliona, Partizan juri

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

10.55 - Ronaldo u Bajernu? 

Fudbaler Mančester junajteda i portugalski reprezentativac Kristijano Ronaldo mogao bi karijeru da nastavi u Bajernu, prenosi španski sportski list "As". Španski list tvrdi da je Ronaldo odlučio da napusti Mančester junajted, pošto želi novi izazov u karijeri. Portugalski fudbaler bi navodno u redovima šampiona Nemačke trebalo da zameni Roberta Levandovskog, koji je na pragu prelaska u Barselonu.

10.30 - Totenhem doveo Rišarlisona

Gotovo je! Totenhem ima veliko pojačanje. Rišarlison iz Evertona je novi igrač tima iz Londona. Cena je 57 miliona evra.

(UŽIVO) TRANSFERI 30. JUN Zvezda spremila dva miliona, Partizan juri

Tanjug/Ap

 

10.11 - Sadik na ceni!

Viljareal želi da novac od transfera Danžume preusmeri Almeriji i tako prebaci toliko željenu cifru od 25 miliona evra za nigerijskog napadača Umara Sadika. Ovakvim raspletom oko Sadik obradovao bi se i vicešampion Srbije Partizan kome bi pripala petina novca od transfera bivšeg napadača "crno-belih".

09.50 - Toreira neće da igra za Arsenal

Lukas Toerira se vratio u Arsenal sa pozajmice, ali je rekao da nema šanse da ponovo zaigra za ovaj klub.

(UŽIVO) TRANSFERI 30. JUN Zvezda spremila dva miliona, Partizan juri

EPA-EFE/ANDY RAIN

 

09.33 - Francuz na meti Partizana

Krilni napadač Sošoa - Maksim Do Kouto (25) nalazi se na listi potencijalnih pojačanja Partizana u letnjem prelaznom roku. Francuski internacionalac je jedan od fudbalera koga su crno-beli ispratili i skautirali u prethodnom periodu

09.12 - Partizan traži pojačanje

Partizan nije završio prelazni rok, očekuje se još nekoliko dolazaka. Tim iz Humske će tražiti i igrača na poziciji "desetke".

09.03 - De Liht ide u Čelsi

Izgleda da je gotovo... De Lihta je hteo da ode iz Juventusa i dobiće priliku da pojača Čelsi. Ostaje da se klubovi dogovore o ceni. De Liht ima otkupnu klauzulu od 120.000.000 evra ali to nije realna visina transfera. Čelsi se nada da će Stara dama pristati na ponudu vrednu 70.000.000 

09.02 - Zvezda u klinču sa Špancima

Oskar Estupinjan jedna od želja Crvene zvezde u ovom prelaznom roku, ipak sadašnji napadač Vitorije na radaru dva kluba iz španske elite. Strelac 15 golova u portugalskom prvenstvu prošle sezone interesantan je Kadizu i Hetafeu.

(UŽIVO) TRANSFERI 30. JUN Zvezda spremila dva miliona, Partizan juri

EPA-EFE/HUGO DELGADO

 

09.01 - Interesantno je bilo na fudbalskoj pijaci i proteklog dana, 29. juna, a šta se sve dešavalo možete pogledati OVDE

09.00 - Dobrodošli na blog našeg portala posvećen fudbalskim transferima. Uz alo.rs pratite najnovija dešavanja iz minuta u minut na fudbalskoj pijaci. Biće sigurno zanimljivo i ovog dana.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading