TOTALNA TRANSFORMACIJA Bivši špic Srbije viđen u Parizu, neprepoznatljivog je izgleda (FOTO)
Printscreen

Nekadašnji poljski reprezentativac Mihal Ževlakov je na ulicama Pariza naleteo na svog bivšeg saigrača i oduševio se! U pitanju je bio bivši reprezentativac naše zemlje, koga biste teško prepoznali! 

Nekada je bio najprepoznatljiviji fudbaler Srbije, njegova frizura bila je jedinstvena, a sada je nju zamenila duga brada i duga kosa, pa je imidž totalno drugačiji. 

-Fudbal nisu samo mečevi, golovi trofeji, radost i tuga, to su i ljudi i prijateljstva koja ostaju godinama. Svi bi u Parizu tražili Ajfelovu kulu ili Trijumfalnu kapiju, ali ne ovaj gospodin - napisao je Ževlakov, a saigrač sa kojim se susreo je Danijel Ljuboja! 

KAPLJE "LOVA" U HUMSKOJ Poznato koliko je Partizan zaradio od transfera Pavlovića u Salcburg

Ževlakov je poslednje dve godine karijere proveo u Legiji iz Varšave gde je igrao zajedno sa Ljubojom, koji je nakon odlaska Ževlakova u penziju odigrao još jednu sezonu u Lansu. 

Za reprezentaciju Srbije igrao je na 19 mečeva i dao je jedan gol, a klupsku karijeru je uglavnom proveo u Francuskoj i Nemačkoj. Igroa je za Sošo, Strazbur, PSŽ, Grenobl, Nicu, Štutgart, HSV i Volfsburg. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading