TRANSFERI 29. JUN Čelsi spreman da se baš jako otvori, Sergej sve bliže Londonu, nastala zbrka oko Jovića
EPA

23.00 - Poštovani čitaoci bilo bi to sve za danas. Sutra nas očekuju nova uzbuđenja na fudbalskoj pijaci, zato budite uz nas. Laku noć!

22.47 - Estupinjan karijeru nastavlja u Španiji

Jedna od želja Crvene zvezde u ovom prelaznom roku, Oskar Estupinjan, mogao bi karijeru da nastavi u Primeri. Strelac 15 golova u portugalskom prvenstvu prošle sezone, interesantan je Kadizu i Hetafeu.

22.10 - Jović ipak ostaje u Realu?

Iako je delovalo da će Luka Jović gotovo sigurno napustiti Real i preći u Fjorentinu, na pragu je veliki preokret.

TRANSFERI 29. JUN Čelsi spreman da se baš jako otvori, Sergej sve bliže Londonu, nastala zbrka oko Jovića

AP/Alvaro Barrientos

 

 

Navodno, Karlo Anćeloti želi da srpskom napadaču da još jednu šansu. Opširnije pročitajte OVDE

21.20 - Lukaku se vratio u Inter

Konačno su Čelsi i Inter dogovorili sve detalje i završili posao oko pozajmice Romelua Lukakua, čime se on posle godinu dana vraća na stadion Đuzepe Meaca.

 

 

Čelsi je pristao da prosledi belgijskog napadača na jednogodišnju pozajmicu. Sa druge strane Inter će preuzeti čitavu platu od 12 miliona evra.

20.41 - Prosinečki napustio Olimpiju

Hrvatski stručnjak Robert Prosinečki nije više trener ljubljanske Olimpije, javljaju slovenački mediji.

Prosinečki popularne zmajčeke napušta posle samo tri meseca na njihovoj klupi.

 

 

Više o tome pročitajte OVDE.

20.10 - Reprezentativac Srbije na meti Rome

Trener fudbalera Rome Žoze Murinjo obnovio je nedavno treći put saradnju sa srpskim vezistom Nemanjom Matićem, a italijanski mediji prenose da je na meti Portugalca još jedan srpski fudbaler - Saša Lukić.

Roma je navodno spremila ponudu od 15 miliona evra za fudbalera Torina.

TRANSFERI 29. JUN Čelsi spreman da se baš jako otvori, Sergej sve bliže Londonu, nastala zbrka oko Jovića

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

 


Lukić je standarni reprezentativac Srbije, a ostaje da se vidi da li će uprava "bikova" proceniti da će mu cena posle Mundijala u Kataru biti veća ili će odmah prihvatiti ponudu Rimljana.

19.27 - Ostaje li Depaj u Barsi?

Memfis Depaj je prošle godine došao u Barselonu iz Liona. Sa katalonskim klubom ima ugovor do 2023. godine. Fabricio Romano objavio je kako je holandski ofanzivac srećan u Barseloni, ali pregovori o produženju ugovora za sad nisu održani. Prema dobro upućenom novinaru, postoji mogućnost Depajove prodaje.

18.31 - Dogovor oko Frenkija De Jonga 

Mančester Junajted i Barselona su postigli dogovor oko fiksnog dela obeštećenja za Frenkija de Jonga koji će iznostiti 65.000.000 evra. Ostaje da se dogovore oko uslova koje Junajted i holandski vezista treba da ispune kako bi Barseloni pripalo i preostalih 20.000.000 evra, zbog čega su se pregovori otegli.

TRANSFERI 29. JUN Čelsi spreman da se baš jako otvori, Sergej sve bliže Londonu, nastala zbrka oko Jovića

EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN

 

17.30 - Iskusni Krišito u Kanadi

Toronto je potvrdio dolazak iskusnog italijanskog defanzivca Domenika Krišita. 

15.21 - Mihina Bolonja traži napadača u Francuskoj

Bolonja traga za špicem u Francuskoj. Prva meta je fudbaler PSŽ-a Arno Kalimuendo, a druga Terem Mofi, Nigerijac koji nastupa za Lorijan. Mofi je postigao osam i namestio četiri gola na 37 utakmica, a Kalimuendo u 12 navrata tresao mrežu na 34 nastupa.

14.26 - Tuhel dobio novac

 Menadžer Čelsija Tomas Tuhel dobio je novac za pojačanja u letnjem prelaznom roku, prenose britanski mediji. Londonski klub nije angažovao do sada nijednog novog igrača, a kako navodi "Dejli mejl" novi vlasnik Čelsija Tod Boli odobrio je značajnu svotu novca za pojačanja. Prvi na listi londonskog kluba je krilni napadač Lidsa Rafinja, koji bi mogao za oko 70 miliona evra da stigne na "Stamford bridž".
Čelsi je zainteresovan i za nekoliko fudbalera Mančester sitija Rahima Sterlinga, Natana Akea i Aleksandra Zinčenka.

14.05 - Gde će Sergej?

Sergej Milinković Savić bi mogao u Čelsi! Čelnici Lacija bili su u Londonu, a mnogi smatraju da je tema upravo bio Srbin.

13.40 - Ćavi otišao iz PSŽ-a

Ćavi Simons novi je fudbaler PSV. Mladi fudbaler je sa holandskim klubom potpisao petogodišnji ugovor.

13.29 - Fejsa hoće da se bori za titulu

Ljubomir Fejsa je zimus došao u Partizan, ali gotovo da nije igrao. Sada je spreman i mnogi kažu da je najveće pojačanje Partizana.

- Nova sezona novi ciljevi, valjda ćemo imati više sreće. Nisam se pokajao pošto ja volim Partizan, već sam bio jednom u Partizanu i znam kako ide ovde. Došao sam u veliki klub koji se bori za titulu. Ja sam rekao da dok mogu da igram hoću da se borim za titulu", rekao je on.

13.09 - Stiže novac u Humsku 

Srpski reprezentativac je stigao u redove giganta iz Austrije. Strahinja Pavlović i Red Bul Salcburg su potpisali ugovor do leta 2027. godine. Poznato koliko je Partizan zaradio od njegovog transfera u Salcburg. Više o tome pročitajte OVDE.

TRANSFERI 29. JUN Čelsi spreman da se baš jako otvori, Sergej sve bliže Londonu, nastala zbrka oko Jovića

EPA

 

12.45 - Barsa i Levandovski - novi detalji

Fudbalski klub Barselona povećao je danas ponudu za napadača Bajerna Roberta Levandovskog na 40 miliona evra i pet miliona evra kroz binuse, prenose nemački mediji. Katalonci su za poljskog golgetera najpre ponudili 32, pa 35 miliona evra, a sada su otišli korak dalje nadajući se da će Bajern konačno pristati da proda iskusnog napadača.

Međutim, Bild prenosi da je prvak Nemačke spreman da proda Levandovskog za 60 miliona evra.

Barselona taj novac trenutno nema jer ne sme da krši pravila finansijskog poslovanja, ali bi mogla da obezbedi sredstva ukoliko proda vezistu Frenkija de Jonga Mančester junajtedu.

11.55 - Garsija ima novi posao

Bivši trener Liona Rudi Garsija novi je strateg Al Nasra iz Rijada, potvrdio je danas fudbalski klub iz Saudijske Arabije. 

11.25 - Nejmar igra igrice sa klubom

PSŽ hoće da "otera" Nejmara, ali... Brazilac je rekao da nema ništa protiv, samo neka mu isplate sve do kraja ugovora...

TRANSFERI 29. JUN Čelsi spreman da se baš jako otvori, Sergej sve bliže Londonu, nastala zbrka oko Jovića

EPA-EFE/Peter Powell

 

11.11 - Ohi ostaje?

Pričalo se da bi Ohi mogao da ode iz Crvene zvezde, ali napadač priča kao da ostaje na "Marakani".

- Spreman sam za novu sezonu. Kao što sam napomenuo, imamo još dve nedelje da postanemo još bolji. Jedva čekamo početak lige i da pokušamo da nadmašimo ono što smo ostvarili prošle godine u prvenstvu. Osećaj je bio neverovatan i igrači žele da to ponovo iskuse. Daćemo sve od sebe da to ponovo ostvarimo - zaključio je Ohi.

TRANSFERI 29. JUN Čelsi spreman da se baš jako otvori, Sergej sve bliže Londonu, nastala zbrka oko Jovića

FK Crvena zvezda

 

11.01 - Inter tera Džeka

Belgijski golgeter Romelu Lukaku vratio se u Inter kao pozajmljeni fudbaler Čelsija, a to znači da će milanski klub morati da napusti napadač reprezentacije BiH Edin Džeko.

Kako je danas preneo Kalčomerkato, Inter po svaki cenu želi da se reši Džeka, a za iskusnog napadača zainteresovana je Valensija.

Trener španskog tima je bivši italijanski reprezentativac Ðenaro Gatuzo, koji dobro poznaje Džeka iz Serij e A gde je radio kao trener Napolija i Milana.

TRANSFERI 29. JUN Čelsi spreman da se baš jako otvori, Sergej sve bliže Londonu, nastala zbrka oko Jovića

EPA-EFE/MATTEO BAZZI

 

10.45 - Barsa šalje novu ponudu za Levu

Saga se nastavlja. Prema pisanjima medija, Barselona je poslala novu ponudu na adresu Bavaraca i to u vrednosti od 40 miliona evra fiksno, plus bonusi. Levandovski je i dalje spreman da čeka na Katalonce, te odbija mogućnost prelaska u neki drugi klub. 

10.25 - Atletiko želi da se otarasi Grizmana!

Neverovatne informacije iz Španije. Prema pisanjima uglednih novinara, Atletiko Madrid želi da se otarasi Antoana Grizmana, jednog od svojih najboljih igrača. Njegova plata predstavlja ogromno opterećenje za budžet i ne dozvoljava "Jorgandžijama" da dovode nova pojačanja.

10.05 - Junajted blizu beka

Konačno dešavanja i na Old Trafordu. Prema pisanjima uglednog Fabricija Romana, Mančester je blizu dogovora sa Tirelom Malasijom. Malasija je levi bek koji je sezonu za nama proveo u Fejnordu. Obeštećenje se procenjuje na oko 15 miliona. 

09.45 - Čelsi krenuo jako

Prvi pikovi Tomasa Tuhela da pojačaju napad su Rahim Sterling iz Mančester sitija i Rafinja iz Lidsa. Brazilca koji je eksplodirao pod Marselom Bjelsom u Engleskoj želela je i Barselona, ali sada engleski mediji pišu da će on ipak ostati na Ostrvu.

TRANSFERI 29. JUN Čelsi spreman da se baš jako otvori, Sergej sve bliže Londonu, nastala zbrka oko Jovića

EPA-EFE/MAGI HAROUN

 

 

09.25 - Zvezda na pragu pojačanja iz CG

Sad već tradicionalno, Crvena zvezda u prelaznom roku dovedi mlade igrače iz Crne Gore. Tako će biti i ovog leta. Kako prenosi Sportklub na meti šampiona Srbije je mladi napadač fudbalskog kluba Podgorica Matija Krivokapić.

On ima 19 godina, au prošloj sezoni je postigao 30 golova za ekipu koja je ispala iz Prve lge Crne Gore posle baraža.

09.10 - Lukaku u transu! 

Stigao je u Milano, i naravno, napravio se kao da je više nego srećan i oduševljen:

 

 

09.03 - Bivši napad Zvezde ima novi klub

Dijego Falčineli se na kraju sezone rastao sa Bolonjom, pošto mu je zvanično isteko ugovor sa klubom koji sa klupe predvodi Siniša Mihajlović, ali neće dugo biti bez angažmana. Kako javlja Skaj Sport, ali i Alfredo Pedula, novinar specijalizovan za fudbalsko tržište u nižim italijanskom ligama, iskusni napadač se dogovorio sa Modenom i naredne sezone će nastupati u Seriji B.

TRANSFERI 29. JUN Čelsi spreman da se baš jako otvori, Sergej sve bliže Londonu, nastala zbrka oko Jovića

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

 

09.02 - Nejmar u šoku

Ovo nikako nije mogao da očekuje... Navodno čelnici PSŽ-a su javili Nejmaru da na njega neće računati ove sezone i da mora da potraži novi klub.

09.01 - Interesantno je bilo na fudbalskoj pijaci i proteklog dana, 28. juna, a šta se sve dešavalo možete pogledati OVDE

09.00 - Dobrodošli na blog našeg portala posvećen fudbalskim transferima. Uz alo.rs pratite najnovija dešavanja iz minuta u minut na fudbalskoj pijaci. Biće sigurno zanimljivo i ovog dana.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading