PREDSEDNIK VUČIĆ ODLIKOVAO PIKSIJA Selektor Srbije poručio: Želim da svi Srbi u Srbiji i van nje svaki Vidovdan dočekaju u većoj slobodi i miru (VIDEO)
Foto: Alo!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uručio je odlikovanja i vidovdanska priznanja zaslužnim pojedincima i institucijama. 

Između ostalih, odlikovani su selektori košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić i selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi. 

POVRATAK NA STARO PRAVILO Od sada majstorica može da odluči ko će osvojiti titulu u Seriji A

Piksi se obratio prisutnima sledećim rečima: 

-Velika je čast na ovaj veliki dan primati veliko državno priznanje. Ako dozvolite da u ovoj prilici primenim sportsku logiku rangiranje ovaj dan će ući u finalno takmičenje mojih omiljenih životnih uspomena. Iskoristio bih priliku da čestitam i ostalima koji su dobili orden. Priznanje koje sam dobio je naslovljeno na moje ime i prezime, ali tu su i svi oni koji su bili tu kada sam proslavljao poraze i učio iz poraza. Pred svima vama priznanje primam i u svoje i u njihovo ime. Zahvalan sam na svim prilikama koje sam primio i očekivanjima koje sam opravdao - rekao je Piksi.

Istakao je da živimo u teškim vremenima. 

-Vidovdan nas podseća koliko je važno da budemo tu jedni za druge, a posebno kada je najteže. U ime svih nas koji smo u ovoj globalno teškoj godini dobili priznanja, zahvaljujem se na toj časti. Želim da svi Srbi u Srbiji i van nje svaki Vidovdan dočekaju u većoj slobodi, miru i uspesima. Hvala, Srbijo - zaključio je Piksi.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading