ITALIJANI NAJAVILI BOMBU Ronaldo stiže u Romu kod Matića i Murinja?
EPA-EFE/DANIEL HAMBURY

Mediji uveliko spekulišu gde bi Kristijano Ronaldo mogao da nastavi karijeru. Iako je još uvek član Mančester junajteda, čini se da je na izlaznim vratima Old Traforda.

Portugalca su povezivali sa Čelsijem, čak se pisalo o tome da bi on mogao da bude zamena za Roberta Levandovskog u Bajernu. Bavarci su to već demantovali, Plavci se nisu oglašavali. 

A potom je vest plasirala italijanska Gazeta, koja piše da bi Ronaldo mogao da dođe u Romu. Dakle, Portugalac bi mogao ponovo u Italiju posle samo godinu dana, ali ne u Juventus. 

Prema njihovim navodima, Ronaldov agent Horhe Mendeš je u kontaktu sa čelnicima Vučice, kojima je ponudio mogućnost da dovedu jednog od najboljih igrača današnjice. 

SPREMA SE NAJŠOKANTNIJI TRANSFER LETA Ronaldo ruši sve rekorde i seli se u Čelsi?

Dileme nema da bi Žoze Murinjo sa velikim zadovoljstvom dočekao Ronalda, sa kojim je već sarađivao. Podsetimo, prethodno je Roma angažovala Nemanju Matića. 

Dok Italijani pišu o povratku Ronalda u Italiju, engleski mediji tvrde da Mančester junajted uopšte ne razmišlja o prodaji Ronalda i da je on u planovima Erika ten Haga za novu sezonu. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading