HIT Španski fudbaler i zgodna cica preoteli slavu bivšem slavnom paru: Ko to behu Šakira i Pike? (FOTO/VIDEO)
Profimedia

 

Čitavog života Mark Bartra (31) bio je u senci Đerarda Pikea. U ekipi Barselone, selekciji Španije, na naslovnim stranama tabloida... E pa, došlo je i njegovih pet minuta!

HIT Španski fudbaler i zgodna cica preoteli slavu bivšem slavnom paru: Ko to behu Šakira i Pike? (FOTO/VIDEO)

EPA/Jose Manuel Vidal

 

Pike se razišao sa Šakirom, a Bartra je u centar pažnje došao zbog veze sa foto-modelom i modnim dizajnerom po imenu Džesika Gojkoečea (23).

 

 

Mediji u Španiji poslednjih dana bruje o novom popularnom paru na sceni. Bivši štoper Barselone, Dortmunda, a sada Betisa uhvaćen je kako napušta noćni klub u društvu prekrasne Džesike. Navodno su čitavu noć bili zajedno, a onda su krenuli kući...

 

 

Džesika je jedna od najpopularnijih influenserki u Španiji, na razne načine bavi se modom i svakako je jedna od najlepših žena na Iberijskom poluostrvu. Ne čudi što je prati takođe aktivna Viktorija, ćerka Siniše Mihajlovića. 

 

 

Propale veze

Prethodna Džesikina veza sa manekenom špansko-finskog porekla Riverom Viperijem nije bila toliko atraktivna. Kao ni Bartrina veza sa Melisom Himenez, novinarkom koja prati moto-trke, sa kojom ima ćerkicu Galu (8).

Na Instagramu ima više od 1,7 miliona pratilaca, koji svakodnevno uživaju u njenim provokativnim objavama. Nije joj strano da pokaže grudi, kao ni prekrasnu guzu.

 

 

Inače, njeno prezime i te kako je poznato u svetu fudbala, posebno u Španiji i Argentini.

 

 

Očigledno je da španski mediji traže novu Šakiru i Pikea da bi popunili naslovne strane.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading