LEGENDI REDSA NEJASAN ODLAZAK SENEGALCA "Mane će tamo upropastiti karijeru"
EPA

Senegalac je zvanično predstavljen u dresu Bavaraca. Ugovor je potpisan do 2025., ali deluje da se pojedini i dalje ne mire sa njegovim odlaskom iz Liverpula. Jedan od njih je i legendarni igrač Redsa, Din Sander, koji ističe da će Mane uništiti karijeru u Minhenu.

- Ne kažem ništa protiv kluba, Bajern je sjajan klub, ali Bundesliga nije ni blizu izazova za Manea. Davaće golove, svake nedelje će pobeđivati sa 5:0, ali se šampion zna i pre nego što liga počne. To nije izazov. Sešće u svoju fotelju, zapaliće cigaru, igraće za Bajern u trećoj brzini, trčaće dve godine i upropastiće najbolje dve godine svog fudbalskog života. 

On je istakao da mu je nejasno da je Mane odlučio da napusti Englesku u momentu kada su i on i Liveprul bili na vrhuncu moći.

- Ne mogu da verujem da je odlučio da napusti Liverpul, ne znam kako je došlo do ove tačke. Ima 30 godina i mislim da je poslednjih šest meseci igrao svoj najbolji fudbal, u pojedinim trenucima bio je nezaustavljiv. Pogotovo kad je dolaskom Dijaza prešao u sredinu. Počeo je da bude sve bolji u povezivanju igre i pronalaženju rupa u protivničkoj odbrani. Zaista ne mogu da shvatim zašto biste želeli da napustite Liverpul upravo sada, kada igrate najbolji fudbal u svom životu u najboljoj kombinaciji tri napadača i tek tako odete da igrate za Bajern.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading