ORAO UŽIVA Fudbalski reprezentativac daje sebi oduška posle naporne sezone -u društvu dve princeze
Alo!/Marko Metlaš

Sve na svetu. Kratko i jasno je poručila Kristina Maksimović u opisu fotki s letovanja.

I kao što je lepoj sportskoj novinarki porodica najvažnija, tako je, dabome, i njenom dasi Nemanji Maksimoviću. Vezista Hetafea i naš fudbalski reprezentativac uživa u društvu svoje dve princeze, supruge i ćerkice, na turskoj obali Mediterana.

Kristina je Nemanjina ljubav još iz dečačkih dana. Brakom su je krunisali u jesen 2020, ali su glamurozno svadbeno veselje, zbog poznate situacije, nedavno organizovali u Banji Koviljači. Ujedno i krstili svoju mezimicu, koju je Kika donela na svet početkom prošle godine.

 

Zaslužio je Maksa i s profesionalne strane odmor iz bajke. Za njim su trijumfalne kvalifikacije za Katar pod komandom selektora Dragana Stojkovića Piksija, a na klupskom polju i 35 (od 38 mogućih) odigranih utakmica u La Ligi.

ORAO UŽIVA Fudbalski reprezentativac daje sebi oduška posle naporne sezone -u društvu dve princeze

EPA

 

Sedma godina od Novog Zelanda

Pre tri dana se navršilo sedam godina od najvećeg uspeha Srbije, tačnije otkako reprezentacija nosi ime svoje zemlje. Osvajanje Svetskog prvenstva za igrače do 20 godina, naravno, nikad neće pasti u zaborav, brojaće se samo godine od tog 20. juna 2015. I nanovo podsećati na finale s Brazilom rešeno golom Nemanje Maksimovića u 118. minutu za 2:1. Za vek vekova!

Preciznije, na terenu je u susretima španskog prvenstva minule sezone proveo 2.943 minuta. U taboru Hetafea više su upisali samo štoper Đene (3.117) i, jasno, golman Sorija (3.415).

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading