MISTERIOZNI DOGAĐAJI PRED FINALE LŠ Šta se stvarno dogodilo pred meč Liverpula i Reala?
Tanjug/Ap

Šta se to desilo u Parizu? Nezavisna istraga Evropske fudbalske unije (UEFA) o bezbednosnim propustima pre finala Lige šampiona u Parizu biće završena u septembru, najavio je u francuskom Senatu izvršni direktor UEFA-e Martin Kalen, prenose francuski mediji.

UEFA je krajem maja pokrenula nezavisnu istragu, pošto je početak finala Lige šampiona između Reala i Liverpula kasnio 35 minuta zbog nereda navijača ispred stadiona u Parizu.

PONOĆNA SENZACIJA Sve zbog Lige šampiona: Kristijano se vraća u Real?


- Mislimo da će istraga trajati najmanje dva-tri meseca, a svi će biti ispitani. Nadamo se da bi istraga mogla da bude završena u septembru - rekao je Kalen na saslušanju u francuskom Senatu.

OVAJ ČOVEK NE ODUSTAJE Sve je osvojio sa "kraljevima", a sada je na pomolu potpis sa evropskim velikanom?

Francuske vlasti su optužile navijače Liverpula za incidente oko stadiona "Francuska" u Parizu.

- Uzroci su višestruki, štrajk prevoznika, loša reakcija redara, organa reda...Takođe, bio je veliki broj ljudi ispred stadiona bez ili sa falsifikovanim ulaznicima. Ukupno je kod navijača Liverpula pronađeno 2.600 falsifikovanih ulaznica. Međutim, nije se radilo o 30.000 ili 40.000 navijača sa falsifikovanim ulaznicama kako je prvobitno objavljeno - kazao je zvaničnik UEFA-e.

Real je pobedio Liverpul sa 1:0 i osvojio 14. tituliu evropskog šampiona.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading