MOLITVA ZA KATAR Piksi obilazi Srbiju uzduž i popreko, posetio i manastir (FOTO/VIDEO)
Instagram

 

Upoznaj svoju zemlju da bi je više voleo!

 

 

Ovom parolom vodi se i selektor naše fudbalske reprezentacije Dragan Stojković, koji je slobodno vreme nakon junskih mečeva u Ligi nacija iskoristio da nastavi s obilaskom Srbije.

MOLITVA ZA KATAR Piksi obilazi Srbiju uzduž i popreko, posetio i manastir (FOTO/VIDEO)

Instagram

 

Red je došao na šumadijski okrug, pa je legendarni Piksi u društvu supruge Snežane i prijatelja uživao u poseti Ovčarsko-kablarskoj klisuri, gde je posetio Manastir Nikolje, novoizgrađeni  Prirodnjački centar u Ovčar Banji i krstario jezerom Međuvršje.

Orlovi protiv statistike

Za nekog možda poražavajuće, ali za „orlove“, nadamo se, dodatni motiv! Fudbalska reprezentacija Srbije veoma se slabo kotira na kladionicama kada je u pitanju Svetsko prvenstvo. Naime, prema analizi statističkog portala Analist naši fudbaleri imaju tek 0,24 odsto šanse da osvoje Mondijal. Daleko od toga da smo očekivali Srbiju među favoritima ali ove brojke su zaista sramne i nadamo se da će ih „orlovi“ demantovati. Naši rivali u grupi, za izuzetkom Kameruna, stoje dosta bolje. Švajcarska ima jedan odsto šanse da se okiti titulom, a Brazil je sa 15,73 odsto drugi favorit Mundijala. S druge strane, Kamerun je jedna od ukupno tri selekcije kojoj se ne daje ni promil šanse da stigne do titule.

Stojković je upijao sve informacije koje je dobijao od svojih domaćina o ovim krajevima naše zemlje, gradonačelnika Čačka Miluna Todorovića i direktora Turističke organizacije tog grada Vojina Jakovljevića, a onda ih je zauzvrat počastio jednim žongliranjem u svom prepoznatljivom stilu.

 

 

Reprezentaciju Srbije tek krajem septembra očekuju utakmice odluke Lige nacija za ulazak u viši rang evropskog fudbala protiv Švedske i Norveške, a nakon toga sledi ono najslađe - kratke pripreme i Svetsko prvenstvo koje se igra u Kataru, od 21. novembra do 18. decembra.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading