ŠTA TO PRIČAŠ ČOVEČE? Italija dobila "petardu" Manćini opušten: NIje sve tako crno
EPA-EFE/Alberto Lingria

Nemačka je sinoć u Menhengladbahu ubedljivo pobedila aktuelne evropske šampione rezultatom 5:2 u 4. kolu A divizije Lige nacija.

- Niko ne voli da gubi, posebno ne 5:2, ali je nažalost ovo proces u kojem stvari mogu da pođu po zlu. Branili smo se dosta loše i dozvolili Nemačkoj da se previše razmaše. Na kraju smo uspeli da reagujemo. Bilo je i pozitivnih stvari -  rekao je Manćini.

FUDBALSKO VEČE U LIGI NACIJA Mađari ponizili Engleze, Nemci "petardom" ispratili Italijane kući


Prvi duel Italije i Nemačke završen je bez pobednika, 1:1.

- Da budem iskren, mislio sam da ćemo doživeti težak poraz od Nemačke i u prvoj utakmici u Bolonji. Imamo pet bodova posle četiri kola. Moramo da prihvatimo da će da bude i prepreka na našem putu, ali moramo da prođemo kroz ovo kako bismo postali jača ekipa. Nemačka je trenutno na višem nivou u odnosu na nas i ogromna je razlika - priznao je selektor Italije.

On je istakao da veruje u svoj tim.


- Nije sve tako crno. Gnonto je postigao svoj prvi gol i bio je među najboljima na utakmici. Skalvini je bio odličan iako je ušao u drugom poluvremenu. Odlično igra kao štoper i kao vezni fudbaler. Naučili smo da možemo da se branimo sa trojicom igrača, ali postoje i sistemi koji nisu 4-3-3. Bilo je dosta pozitivnog u našoj igri iako smo doživeli težak poraz - dodao je Manćini.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading