"TREBAO NAM JE TREĆI GOL DA ZATVORIMO MEČ" Mitrović otkrio šta se desilo na poluvremenu
Tanjug/Ap

Naša reprezentacija nije uspela da stigne do pobede u "Stožicama" i pored velikih 0:2 u prvom poluvremenu. Upravo tih prvih 45 minuta bilo je kao iz snova za Srbiju, a zadovoljan učinjenim u tom periodu je i najbolji strelac reprezentacije - Aleksandar Mitrović.

- Jeste, prvo poluvreme sigurno perfektno, oni su imali jedan šut u gol. Kontrolisali smo igru, igrali smo lepo, lepršavo, onako kako mi igramo i imali smo sve pod kontrolom. Imali smo sve pod kontrolom, dali smo dva gola i tako treba da izgledamo u budućnosti. U prvom poluvremenu smo svi imali osećaj da nam treba taj treći gol da zatvorimo utakmicu. Nismo ga dali, primili smo dva brza gola i na kraju kad smo se probudili, kad smo ponovo počeli da igraju kao u prvom poluvremenu bilo je mnogo teže. Povukli su se nazad, smanjili prostor između linija, igrali na rezultat, malo čuvali vreme i priveli utakmicu kraju onako kako su hteli.

Napadač Fulama istakao je da je ekipa u pauzi između dva poluvremena razgovorala o tome da će Slovenija biti agresivnija, ali da se nisu snašli.

- Bukvalno smo o tome i pričali 10-15 minuta dok je trajalo poluvreme, da znamo da će oni da igraju na sve ili ništa, da nam je potrebno da izjednačimo tu njihovu agresivnost jer sigurno neće da čekaju poslednjih 10-15 minuta već će odmah probati da daju taj brz gol i da dobiju navijače iza sebe i da probaju da zakuvaju utakmicu. To su i uradili, a mi smo ušli malo slabo u tom drugom poluvremenu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading