JOŠ UVEK JE SVE NA NAMA Stojković ne očajava nakon remija u Ljubljani: Onakvi padovi u igri ne smeju da nam se dešavaju, idemo po preostalih šest bodova
Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković rekao je nakon meča protiv Slovenije (2:2) da je zadovoljan izdanjem svojih momaka, ali dodao da se padovi kao na početku drugog poluvremena na smeju ponavljati.

- Prvi deo utakmice bio je kao iz udžbenika, to je model igre kojim Srbija teži da igra. Komforna dva gola razlike, a onda se dešava ulaz u drugi deo utakmice, pad koncentracije i greške koje ne bi smele da se dešavaju. Trebalo nam je posle toga dosta vremena da uspostavimo ritam. Utakmica je generalno bila dobro, stvorili smo veliki broj prilika, bili bliži pobedi, ali u fudbalu treba držati koncentraciju svih 90 minuta - rekao je Stojković.

JOŠ UVEK JE SVE NA NAMA Stojković ne očajava nakon remija u Ljubljani: Onakvi padovi u igri ne smeju da nam se dešavaju, idemo po preostalih šest bodova

Tanjug/Ap/Darko Vojinović

 

Umor jeste bio prisutan, ali se nije primetio tokom prvog poluvremena.

- U prvom poluvremenu se nije primetio umor, protok lopte je bio sjajan. Ne mogu da zamerim igračima. Mislim da smo pali na fizičkom planu, takav je period sezone - dodao je Piksi.

Srbiji sada sledi pauza do septembra kada nas očekuju preostala dva meča, prvo u Beogradu protiv Švedske, a onda i možda presudni u borbi za prvo mesto sa Norveškom u Oslu.

- Ostaje nam da odigramo preostale dve utakmice, osvojimo šest bodova, sve je na nama - zaključio je Stojković.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading