FRKA U MINHENU Robert Levandovski se potukao sa trenerom Bajerna?
EPA/ Ronald Wittek

 

Nemački "Bild" navodi da je Nagelsman na jednom treningu pokušao da posavetuje Levandovskog kako bi trebalo da se bolje postavi u protivničkom šesnaestercu na centaršut svojih saigrača. Trener Bajerna je smatrao da bi ovaj savet pomogao Levandovskom da lakše postiže golove i da ujedno stvara više izglednih šansi tokom utakmica.


Međutim, ovaj savet nije naišao na dobru reakciju Levandovskog, koji je, kako tvrdi "Bild" rekao treneru da "zna šta radi" i podsetio da je on fudbaler koji je postigao 40 golova u jednoj sezoni Bundeslige.
FRKA U MINHENU Robert Levandovski se potukao sa trenerom Bajerna?

EPA-EFE/RONALD WITTEK

 


Nemački mediji tvrde da je Bajern vešto krio ovaj incident sa treninga da ne bi tokom sezone narušio atmosferu u redovima šampiona Bundeslige.

Levandovski ima ugovor sa Bajernom do juna naredne godine, a poljski napadač je više puta javno zatražio da napusti klub. Najveće interesovanje za fudbalera Bajerna je pokazala Barselona, a nemački klub traži obeštećenje od 50 miliona evra. Levandovski je član Bajerna od 2014. godine. On je za nemački klub odigrao 375 mečeva, postigao je 344 gola i imao je 72 asistencije.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading