SVADBA, SVADBA Srpski as zaprosio dugogodišnju devojku: SMS za doktorku
Printscreen/Instagram

 

Dok Evropa bruji o tome gde će Sergej Milinković Savić nastaviti karijeru, srpski fudbaler i (još uvek) igrač Lacija više razmišlja o nekim drugim, daleko lepšim stvarima!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @natalija_ilic_

 

Sjajni SMS je pre desetak dana zaprosio dugogodišnju devojku Nataliju Ilić. Lepa Novosađanka, inače doktorka, bez oklevanja je rekla „da” i već počinje s planiranjem jednog od najvažnijih događaja u svom životu. Par već duže vreme živi zajedno u Italiji, a ovo će bit kruna njihove veze.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @natalija_ilic_

 

A dok Sergej uživa u ljubavi, mnogi evropski velikani otimaju se za njega, međutim vlasnik kluba iz Rima ne namerava da ga tek tako proda. Klaudio Lotito zacrtao je iznos ispod kog ne želi da pusti srpskog vezistu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @natalija_ilic_

 

- Sergej je želja svih klubova, ali on nema cenu. Cenu određuju samo oni koji stavljaju nešto na prodaju. A ja nisam stavio njega u izlog. Da budem jasan, otići će samo pod uslovom da dobijemo ponudu klubova koji su među top pet na planeti. Čak ni tada nećemo odmah da ga prodamo, moramo prvo da se uverimo da nećemo da napravimo nešto loše Sergeju, jer on to ne zaslužuje - zaključio je Lotito.

SVADBA, SVADBA Srpski as zaprosio dugogodišnju devojku: SMS za doktorku

EPA/Fabio Frustaci

 

Sedam godina na sedam brežuljaka

Milinković Savić je u Lacio stigao pre sedam godina, a za tim iz Rima je odigrao 294 meča i postigao 54 gola. Ove sezone nastupio je na 37 mečeva, postigao je 11 golova i zabeležio 11 asistencija.

Vrednost Sergeja na osnovu procene Transfermarkta je 70 miliona evra.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading