DOŠAO DA BODRI ZVEZDU, PA DOBIO OTKAZ ZBOG TOGA Bivši fudbaler crveno-belih ostao bez angažmana nakon što je prijavio povredu, pa se pojavio na "Marakani"
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Filip Stojković više nije igrač bečkog Rapida nakon što je klub po hitnom postupku raskinuo ugovor s njim jer je igrač "prekršio kodeks".

Stojković je, navodno, prijavio povredu i nije bio u protokolu za meč baraža za mesto u kvalifikacijama za Ligu konferencija protiv Tirola, a za to vreme bio je u Beogradu i bodrio Crvenu zvezdu u finalu Kupa Srbije.

Austrijanci su to videli, reagovali i razišli se sa popularnim Žuletom kome je ugovor u Beču isticao za mesec dana.

- Klub se trudi da ispoštuje sve pravne obligacije prema fudbalerima i to isto očekuje od igrača. Ko "radi" za Rapid, mora tome da se posveti u potpunosti, to iziskuje najviši nivo profesionalizma i strasti sve do poslednjeg dana posla. Očigledno je da će uslediti posledice za sve koji to ne ispoštuju i koji se ponesu prema klubu s nipodaštavanjem. Niko nije veći od kluba - rekao je direktor Rapida Zoran Barišić.

- Velika porodica Rapida očekuje identifikaciju sa svakim igračem. Razočaran sam što to više nije slučaj ovde. Svako od nas je uneo celog sebe u uspehe kluba, zato je i razočaravajuće što je igrač, koji je sa kapitenskom trakom oko ruke, odbio da igra, a otišao je da slavi sa klubom koji više nije njegovo "radno mesto" - rekao je predsednik Rapida Martin Brikner.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading