ALO! ANKETA PRED FINALE LIGE ŠAMPIONA Evo šta Beograđani očekuju u borbi za "ušati" pehar (VIDEO)
Alo/Dejan Briza

Groznica finala Lige šampiona trese i Beograđane. Nema sumnje da će svi ljubitelji fudbala pratiti parisko finale, a većina smatra da će slaviti engleski predstavnik uz goleadu. Pojedinci očekuju penale koji karakterišu odlučujuće mečeve ovog tipa.

Marko Pinjuh (35), menadžer prodaje:

- Verujem da će Real osvojiti, ali navijam za Liverpul. Navijam za goleadu, neka padnu dva gola na obe strane u jednom i drugom poluvremenu. Nadam se da neće doći do penala.

Alo/Dejan Briza

 

Jugoslav Katić (59), sportski radnik:

- Verujem da Liverpul pobeđuje, navijam za Liverpul i igraju mnogo lepši fudbal od Reala. Mislim da će biti goleada zbog izrazito napadačkog fudbala obe ekipe.

Alo/Dejan Briza

 

Đurđe Radić (29), kviz master:

- Veliki sam navijač Liverpula, tako da verujem da će osvojiti Ligu šampiona. Mislim da će obe ekipe krenuti u laganijem ritmu, ali ukoliko padne rani gol, svašta tu može da se desi. Ukoliko dođe do penal serije, voleo bih da se ponovi čuvena utakmica protiv Milana 2005. godine, kada je Liverpul slavio.

Alo/Dejan Briza

 

Saša Ignjatović (56), novinar:

- Real osvaja trofej. Svi smo videli kako su se izvlačili iz nemogućih situacija, dok Liverpul ne uliva neko poverenje ove sezone. Kao svaki navijač voleo bih da vidim što više golova, ali u poslednje vreme se finala uglavnom završavaju penalima.

Alo/Dejan Briza

 

Predrag Mirković (18), student:

- Liverpul sigurno uzima. Nema sumnje da će biti dosta golova, pa samim tim mislim da neće biti penala.

Alo/Dejan Briza

 

Stevan Atanasijević (18), student:

- Nema sumnje da će Real podići trofej zbog svega prikazanog u dosadašnjem toku Lige šampiona. Mislim da će biti dosta golova, ali nije isključeno da gledamo penale.

Alo/Dejan Briza

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari (0)

Loading