JA SAM NAJBOLJI, PA ŽIVOTINJA VIDIĆ Legendarni štoper Junajteda izabrao najbolje defanzivce u Premijer ligi
EPA/KIMIMASA MAYAMA

Nekadašnji defanzivac Mančester junajteda Rio Ferdinand birao je najboljih pet štopera u istoriji Premijer lige. Zanimljivo da je na prvo mesto stavio samog sebe.

Na drugo mesto postavio je legendarnog srpskog fudbalera Nemanju Vidića, dok je treći na listi Virdžil van Dajk.

U Ferdinandovih "Top 5" su još još jedan njegov bivši saigrač sa Old Traforda Jap Stam, kao i legenda Čelsija Džon Teri.

- Ti si definitivno u prvih pet - rekao je Van Dajk o svojih "Top 5" u razgovoru sa Ferdinandom koji mu je na to odgovorio: - I ja verujem da sam najbolji.

Potom je Ferdinand objasnio svoj dalji izbor.

- Nemanja Vidić! Moj partner u zločinu - aludirao je na pet pehara Premijer lige.

- On je primer drugima! Ja sam pričao i sve organizovao, ali je Nemanja bio životinja. Jedini fudbaler u koga bi se napadači zagledali širokih zenica i nisu smeli na njega da se zalete! Samo mu pogledajte nos, ha-ha-ha. Nikad nije gledao protivnike, stalno je išao na njih direktno, udarao glavom i bio bolji fudbaler nego što su ga ljudi cenili. On je išao kroz igrače kako bi osvojio loptu. Sjajno je čitao igru, imali smo izvanredno partnerstvo.

S druge strane, Van Dajk nije izabrao Vidića u svojih pet, nego Ferdinada, Vensana Kompanija, Stam, Teri i Samija Hipija.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

Komentari (0)

Loading