PLASMAN MEĐU OSAM NAJBOLJIH Kadeti Srbije remizirali sa Špancima za prolaz u četvrtfinale prvenstva Evrope
FSS

Orlići sa igračem manje izvukli remi protiv Španije za plasman u četvrtfinale Evropskog prvenstva.

Kadetska reprezentacija Srbije će igrati u četvrtfinalu Evropskog prvenstva. Ostvarila je ekipa Radovana Krivokapića njaveći uspeh ove generacije, Orlići su nekoliko puta bili na završnoj kontinentalnoj smotri u ovom uzrastu, ali su prvi put prošli u nokaut fazu. 

A bili su na pragu ambisa. Gubili su sa 1:0, imali igrača manje, u tom trenutku Belgija je protiv Turske vodila sa 3:1 i imala kartu za četvrtfinale. 

Ipak, pokazali su Orlići od kakvog su materijala kad je bilo najteže, defanzivac Serafimović je iznudio jedanaesterac, a Jovan Milošević je bio siguran sa bele tačke. Bio je to treći pogodak ovog momka u isto toliko mečeva, najbitniji do sada, za plasman među osam najboljih. 

NESTVARAN REZULTAT Tri evropska fudbalska velikana uradila nešto neverovatno u svojoj istoriji

Prethodno je Španija povela golom Melje u 76. Minutu, samo tri minuta kasnije, možda i prestrogo, zbog drugog žutog kartona isključen je Mijatović. 

Belgijanci su, ispostavilo se, ostvarili Pirovu pobedu protiv Turske. Golove za Crvene đavole postigli su Idumbo-Muzambo u 62. iz jedanaesterca, Spilers u 73. i Talbi u 77. minutu, dok je za Turke pogodio Uzun u 76. minutu. 

Srbija će rivala saznati večeras, posle mečeva trećeg, poslednjeg kola D grupe. Kako sada stvari stoje, to će najverovatnije biti selekcija Portugala.  

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading