NAJDOSADNIJA SAPUNICA OD KOJE JE SVIMA VEĆ MUKA Mbape uživo u programu saopštava gde će igrati naredne sezone i svi se nadaju da je tu kraj
EPA/Ian Langsdon

Možda će zvučati grubo, ali već nas je briga gde će Kilijan Mbape igrati naredne sezone. Kada neko toliko sebi pridaje na značaju da je odlučio da zakaže emisiju u kojoj će saopštiti, ne neku vest od krucijalnog značaja, ne nešto što bi sve trebalo da nas zanima ili što ima globalnog značaja, već svoj naredni klub u karijeri, onda znate da je sve otišlo predaleko.

Da, bilo je interesantno kada se prvi put saznalo za interesovanje Real Madrida za mladog Francuza, pa i onda kada je PSŽ poželeo da ga zadrži, ali sada više ništa od toga nije zanimljivo.

EPA-EFE/IAN LANGSDON

 

Svi se nadaju da će se ova saga, ova sapunica sa jako lošim glumcima, konačno završiti. Moglo je ovo leto da bude obeleženo transferom Mbapea, a ovako samo će se negde upisati da je posao obavljen.

Ukoliko vas još uvek zanima, Mbape će u nedelju od 11 časova direktno u programu televizije "Telefoot" saopštiti konačnu odluku.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading