ANĆELOTI PROGOVORIO O MBAPEU Italijan otkrio situaciju oko Francuza, a onda rekao na šta je fokusiran
EPA-EFE/BALLESTEROS

Karlo Anćeloti ima sezonu iz snova sa svojim Realom. Madriđani su osvojili La Ligu par mečeva pre kraja prvenstva, a nalaze se i u finalu Lige šampiona. Tamo ih čeka Liverpul, a Don Karlo ističe da već zna koga će poslati na teren.

- Nemam nijednu dilemu kojih 11 će početi finale na Sen Deniju. Moja jedina dilema je da li će biti uticajniji starteri ili rezervisti. S obzirom da imamo još jedan meč u ligi, od ponedeljka ću se posvetiti pripremi finala, tad ću na raspolaganju imati i Davida Alabu. Ne osećam strah, a zabrinutost će se svakako pojaviti. I to uoči meča. Kad se to desi, onda uživam, znam da sam spreman. Madridisti su uzbuđeni zbog finala Lige šampiona i jedino mislimo kako da 14. put u istoriji postanemo prvaci Evrope. Verujte da nas ništa drugo trenutno ne interesuje.

Anćeloti se osvrnuo i na celokupnu famu oko Kilijana Mbapea, istakavši da ne razmišlja o tome trenutno, te da ga ni ljudi ne pitaju za to.

- Sad samo brinemo kako da se što kvalitetnije spremimo za finale. Razumem da vas sve zanima pitanje Mbapea, ali mi smo navikli na te stvari. Niko me ništa oko Kilijana nije ni pitao. Niti se ja pojavljujem na ulici, da bi me narod presretao i pitao o njemu. Posećujem mnogobrojne dobre restorane u Madridu, a ni tamo me niko nije pitao o fudbaleru Pari Sen Žermena, već šta ćemo da uradimo u finalu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading