Italijanka vodila sinčića na San Siro 40 dana posle porođaja: Tata pogodio za Tea (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

 

Samo bod deli Milan od „skudeta“, prvog posle 11 godina. Armija navijača živi za nedeljno gostovanje Sasuolu, u poslednjem kolu Serije A, na kojem roso-neri treba da overe prvo mesto pred, i u inat, komšijama s „Meace“.

Lidersku poziciju ispred Intera roso-neri su sačuvali minulim trijumfom nad Atalantom (2:0), na koji je tačku stavio Teo Ernandez. A pred očima svog sinčića, Tea Juniora, koga je u naručju držala ponosna mama Zoe Kristofoli.

 

Atraktivna manekenka, poznata po istetoviranom telu, rodila je dečaka 8. aprila, a posle skoro 40 dana - znaju li Italijani za babine? - dovela ga je na utakmicu Milana. I to baš na onu na kojoj je njen partner Teo Ernandez (24), ponosni tata, postigao gol.

„Postoje ljudi koji su rođeni da rade neverovatne stvari, da uzbuđuju, sanjaju... Učinio si naš život jedinstvenim, takođe i ovaj jedinstveni trenutak da pamtimo zauvek! Ti si naš život. Hvala ti, papi“, napisala je Zoe u opisu fotke iz lože stadiona na kojoj drži sina u Milanovom dresu.

Ljubav buknula na jahti

Veza Italijanke i Francuza traje dve godine, od upoznavanja tokom karantina na Apeninima, a eksplodirala je u javnosti kad su ih paparaci u leto 2020. uhvatili na jahti u ljubavnom zanosu, to jest, dok je Zoe oralno zadovoljavala Tea!

 

Tigrica iz Verone, kako zovu 25-godišnju zvezdu društvenih mreža (milion pratilaca na Instagramu) i modnu blogerku, dodatno je bila srećna kad je na terenu „San Sira“ videla ljubljenog kako slavi gol simulacijom ljuljanja njihove bebe.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading