"REAL NAS JE UBIO" Zvezda PSŽ - a još uvek ne zaboravlja bolan poraz
Tanjug/Ap

PSŽ je kao i svake godine pretendovao na osvajanje Lige šampiona. Stigao je Mesi, čovek koji važi za jednog od najboljih u istoriji, ali situacija iz prethodnih sezona se ponovila. Real Madrid je na krilima Benzeme stigao do preokreta i izbacio Parižane već u osmini finala. Jedna od najvećih zvezda tima, Marko Verati, otkrio je da je Real ubio i njih i navijače, te da se posledice još uvek osećaju.

- Dobro smo se borili sa Realom 150 minuta. Osvojili smo posle toga domaću titulu, to je dobra stvar i mislim da nam je malo nedostajalo za više. Svako mora da pođe od sebe, da može na kraju da kaže: 'Ok, nemam za čim da žalim, dao sam sve od sebe, oni su bolji'. A nama je ostalo da imamo za čim da žalimo. Liga šampiona je bila naš san. Poraz od Reala nas je ubio. I nas igrače i navijače - rekao je Verati.

Nastavio je u istom ritmu.

- Mislim da su to utakmice u kojima morate da se zabavite. Da budete čisti u glavi. Da ne osećate poseban pritisak. Kada si čist u glavi, onda možeš da uživaš. To je ono što me frustrira. Došli smo blizu kraja sezone, a redovno sa terena odlazimo nervozni. To nije nešto što želiš da ti se dešava na kraju sezone, pogotovo kada si već postao prvak države. Iskreno smatram da smo mogli dosta bolje sa timom koji sada imamo. Dobili smo mnogo utakmica, pokazali smo da imamo karakter, ali mislim da smo kao tim morali više da uradimo. Tačno je da je ekipa mnogo promenjena tokom leta, da imamo dosta novih igrača. To nije alibi, ni izgovor, nego istina. Teško je stvoriti jedinstvenu veliku grupu kada mnogo menjate. Zato bi trebalo da sačuvamo sve dobro što smo stvorili ove sezone i dodati neki novi kamenčić koji će nas dodatno podići. Možemo bolje - rekao je Italijan.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading