SINIŠINA ISPOVEST Mihajlović prvi put posle izlaska iz bolnice izašao pred novinare: Bilo je teže ovog puta
EPA-EFE/SERENA CAMPANINI

Srpski trener Siniša Mihajlović vratio se na posao posle izlaska iz bolnice. Šef stručnog štaba po drugi put se uspešno je završio terapije i ove subote se našao na konferenciji.

Miha se na početku našalio sa novinarima, a onda pričao o borbi za koju kaže da je ovog puta bila dosta teža.

- I vi ste meni nedostajali, vi ste nužno zlo. Kada vam se u životu dese neke stvari shvatite koliko vam nedostaju neke stvari za koje nikad ne biste pomislili da će vam faliti, kao recimo vi - rekao je nasmejani Miha.

Mihajlović je istakao da nije mogao dugo da bude sa suprugom i da mu je to teško palo.

SINIŠINA ISPOVEST Mihajlović prvi put posle izlaska iz bolnice izašao pred novinare: Bilo je teže ovog puta

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

 

- Bilo je mentalno teže da izdržim ovoga puta. Zbog korone sam stalno morao da budem sam, samo sam jednog dana video svoju suprugu na tri sata.  Otkako su me primili u bolnicu cilj mi je bio da se vratim što pre. Sada sam već domaći u bolnici "Sant Orsola", kada se sve završi moći ću da budem vodić ovde - rekao je Miha i dodao:

- Kada sam shvatio da ću posle 30 dana moći da se vratim na teren bilo je fenomenalno, osetio sam emocije koje ranije nisam poznavao. Zdravlje vam omogućava da uživate u životu, ali bolest vas natera da shvatite suštinu - dodao je on.

Mihajlović je rekao i da ga je povredio odnos njegovog nekadašnjeg kluba Intera.

SINIŠINA ISPOVEST Mihajlović prvi put posle izlaska iz bolnice izašao pred novinare: Bilo je teže ovog puta

EPA/SERENA CAMPANINI

 

- Meč sa Interom je bio najbitniji i osetio sam da je Inter mislio da će dobiti meč i pre nego što su izašli na teren i to me je naljutilo. Rekao sam momcima pre meča to, a iako volim Inter i poštujem Simonea Inzagija povredio me je njihov odnos pre utakmice - priznao je Mihajlović.

Što se utakmice sa Napolijem tiče...

- Sada imamo još tri meča do kraja prvenstva i želimo da osvojimo što više bodova, hoću da dobro zavrešimo sezonu. Nadao sam se da će Napoli osvojiti titulu, to bi bilo dobro za italijanski fudbal s obzirom na strast koja tamo postoji za fudbalom. Između Intera i Milana nemam preferencije - zaključio je Mihajlović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading