Ukrcajte se u Mozzart avion za Katar: Najveće kvote na svetu na Siti i Midtjiland
EPA-EFE/PETER POWELL

 

Ko će na megdan Liverpulu u finalu Lige šampiona u Parizu krajem meseca – Mančester Siti ili Real Madrid?

U prvom meču na Etihadu gledali smo spektakularan meč, verovatno najbolji ove sezone u Evropi. Građani brane gol prednosti (4:3) iz Mančestera. Bukmejkeri Mozzarta nude dvojku na četu Pepa Gvardiolu, najveću na svetu. Osim duela na stadionu Santijago Bernabeu u španskoj presonici, Mozzart daje promo kvotu i na trijumf Midtjilanda protiv Vejlea u revanšu polufinala Kupa Danske. Najjači koeficijenti mogu da vam asistiraju da pogodite najveću kvotu i budete jedan od 122 srećnika koji će sa Mozzartom da putuju na Mundijal i gledaju utakmicu Brazil – Srbija.

REAL MADRID – MANČESTER SITI (SREDA, 21.00), DVOJKA 2,25

Siti je tri puta vodio sa po dva gola prednosti na Etihadu, ali žilavi Kraljevići nisu se predavali, posebno meastralni Karim Benzema. Sa dva gola, Francuz je trasirao svoj tim do šanse da izbori finale sa Liverpulom. Real je u prethodne dve nokaut runde eliminisao Pari Sen Žermen i branioce titule Čelsi. Tim Karla Ančelotija za vikend je proslavio titulu u Primeri. Italijanski trener ispisao je istoriju, ima krune u svih pet najjačih šampionata na svetu. Siti se sa Liverpulom bori za tron u Premijer ligi. Ovi giganti igrali su u prvoj nokaut fazi Lige šampiona i 2020. godine. Tada su Građani oba puta dobili sa po 2:1. Za domaćina neće igati Geret Bejl i Eden Azar, ali obojica su u drugom planu ove sezone i Ančeloti neće mnogo žaliti zbog njihovih izostanaka. Siti je lišen usluga povređenog desnog beka Kajla Vokera.

MIDTJLAND – VEJLE (SREDA, 18.00), KEC 1,43

Tim iz Herninga ima šansu za duplu krunu u Danskoj. U šampionatu zaostaje dva boda za Kopenhagenom. Vejle je u prvom meču polufinala iznenadio Midtjiland, pobedio sa 1:0. Zvezdin rival u grupnoj fazi Lige Evrope mora da juri pobedu sa dva pogotka razlilke. U prvom delu šampionata, MidtjIland je dobio Vejle na svom terenu sa 4:1, dok je u gostima bilo bez pobednika – 1:1. Pre tri dana, domaćin nije uspeo da slomi otpor lidera Kopenhagena (0:0). Na dva poslednja meča Midtjiland nije postigao gol, pa je današnji meč prilika za Isaksena, Drejera, Onjediku i drugove da izađu iz golgeterske krize.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading