VIDIM SEBE U ZVEZDI DO PENZIJE Zvezdan Terzić poručio: Predsednik navija za crveno-bele, ali nikada nismo dobili više para od Partizana
FK Crvena zvezda

 

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić bio je gost "TV Kurir" gde se dotakao mnogih tema. Pričao je o tome kako je još 1999. godine želeo da dođe na "Marakanu", ali se to desilo tek 15 godina kasnije.

Terzić je uspeo da Zvezdu ponovo vrati u život i kako kaže "nije pravio velike greške" u dosadašnjoj eri u Ljutice Bogdana.

- Ja sebe vidim samo u Crvenoj zvezdi, meni je ovde lepo, ne znam gde bi mi bilo lepše? Nemam želju da budem predsednik Fudbalskog saveza Srbije, već sam bio i to me ne zanima. Tek smo na početku ako pričamo o tome šta planiram sve da uradim sa Crvenom zvezdom, a vidim se ovde do penzije - kazao je Zvezdan Terzić.

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Istakao je Terzić da je jako ponosan što predsednik Srbije Aleksandar Vučić navija za Zvezdu.

- Mi imamo dogovor unutar kluba i to je i odluka skupštine da u Crvenoj zvezdi nema političarenja, nema uključvanja u političke stranke. I verovatno vam sad ne bih odgovorio na ovo pitanje da ste mi ga postavili pre izbora. Verujte mi da se njegovo ime jako zloupotrebljava, s obzirom na to da jako voli Crvenu zvezdu. To zloupotrebljavaju ovi iz Partizana, pa su zaludeli i taj narod koji voli Partizan, da Aleksandar Vučić radi protiv tog kluba i da više pomaže Zvezdi. Ali sve što se radi, radi se veoma transparentno, od takmičenja do kadrova u Fudbalskom savezu Srbije, a Crvena zvezda nema nikakvu komunikaciju sa njima, do toga kave su nam finansije. Mi poslujemo potpuno transparentno zbog uslova koje je prepisala UEFA, kao krovna organizacija. Mi moramo da dostavljamo kompletnu papirologiju naših prihoda i rashoda - kaže Terzić i dodaje:

- Sa sigurnošću mogu da tvrdim da Zvezda nikada nije dobila više novca od države nego Partizan. Čak je i Siniša Mali izašao sa kompletnom papirologijom ko je koliko dobio. I tada je ustanovljeno da je Partizan dobio više novca. Ali se stalno potencira to da je Aleksandar Vučić kriv zato što je Partizan neuspešan - kaže Terzić.

FK Crvena zvezda

 

Prisetio se Terzić i kako je nastala ideja da dovede Dejana Stankovića za trenera.

- Dejan Stanković je moj drug, moj prijatelj, vezan je za mene još kada je kao klinac debitovao protiv mene, tada sam ja bio kapiten OFK Beograda. Pa sam bio predsednik FSS, a on kapiten Srbije, imali smo izvanredan odnos i volim ga kao čoveka i prijatelja. Par meseci pre nego što će doći igrali smo protiv Bajerna, došao je u poluvremenu i u kancelariji mi je u četiri minuta prokomentarisao šta zamera Zvezdi i dopalo mi se kako gleda fudbal. To mi se jako svidelo i kada je Milojević najavio odlazak iz Zvezde, mi smo imali lagodnu situaciju, tada sam rekao Mrkeli i ostalim saradnicima šta mislite da dovedemo Stankovića za trenera. Ne kockamo se, jeste početnik, ali imamo +11. Kad ćemo dati šansu da napravimo mladog trenera kao sada? Hajde da ga dovedemo - prisetio se Zvezdan Terzić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading